favoritflingorna<3



why I like my job hehe...



pöss



bajs

Jaa så ska man jobba 12 dagar i rad från och med imorgon. Kommer dööööö. 11 h varje dag också.. Fy faaaan. Pallar inte att man går från att vara brutalt arbetslös till att ha för mycket jobb. Vill jobba normala tider, typ 40 h i veckan skulle vara nice. -.-  Eller vara ledig EN DAG i veckan i alla fall... Aja får väl fortsätta tänka på att det är pengar. Och pengar är nice typ.

Nä man kanske borde satsa lite mer seriöst på en sugardaddy nu alltså. Skulle fan vara nice att vara forever arbetslös.

jag vill ha en balkong

Så det så.
 

the perfect body


she has it.

Imaginary shopping

Ja nu när lönen kom igår så har man ju äntligen lite pengar. Med betoning på lite. -.- Fick bara lön från ena jobbet, från det andra stället kommer jag inte få förrän nästa månad. (nä jag äeh inte bittäär...) Jaja. Tänker i vilket fall unna mig något som stått ut med denna skit.. yeah att jobba hela tiden sucks so bad... men man måste ju börja någonstans, pengar ramlar ju inte från träd (anymore...:P sucks att vara 20 nu och inte kunna tigga pengar av föräldrarna hela tiden). Men tur att man har roliga arbetskamrater på båda ställena, annars hade man nog inte pallat stå ut!

De här fiiina grejerna tänker jag spana in imorgon efter jobbet, sooow pweeettyyy! Blir att köpa något av det här, eller en ny skinnjacka. Emelie börjar bli lite mer än bitter över att jag snor hennes hela tiden. Men den är helt perfekt och förgyller alla kläder! Men jo det är väl dags att köpa egen. Så jädra ovärt dyrt bara...


Aaaaaah. :D Och typ alla de här grejerna är på rean, awesome!

före-bilder

Will get back to you guys in a month med nya bilder. Förhoppningsvis med schnyggare och mer vältränad kropp, nu har det varit lite väl slappt alldeles för länge alltså... fyy att ha två jobb är verkligen mer slitigt än vad man tror, hinner knappt med att äta, ännu mindre att träna. BLAH. Men imorgon måste jag träna, nu får jag faktiskt skärpa mig. Ska ta med mig nyttigt mellanmål till jobbet också, och börja dagen med en bra frukost. Nu har det mest blivit starvation-time och sen hets på kvällen. Det sämsta man kan göra för kroppen...

NÄÄ TAGGA BOOTCAMP! Om andra kan så kan jag med!
 


Inser att de flesta kanske inte ser att jag är out of shape, men för några månader sen när jag tränade dagligen så hade jag faktiskt helt platt mage (crazy shit), mycket mindre lovehandles och var mycket mer musklig... nu har jag 0 muskler och det som syns är fett. sucks ass.

fotografiska och jobb....

Tjä, i söndagskväll så var jag på fotografiska med Nastaran och Kenley, det var superkewl. Helt sjuka bilder dock, mycket ruttnande lik och nakna barn, men det är väl standard fotokonst, I guess? Aja intressant i vilket fall, efter det drog vi till Texas Longhorn eftersom vi alla tre höll på att dö av hunger. Tog kycklingnachos, så epic gott. Sen glass till efterätt, och snälla Kenley bjöd mig och Nastaran på allt typ. :D Hehe vi kom även överrens om att han skulle bli min sugardaddy om jag nånsin åkte till Los Angeles. ;P

Igår kväll var jag hemma hos Andreas med lite folk, typ jonas, klingan, linus & simon. Drog hem tidigt eftersom jag ska jobba idag och för att jag var för arg för att palla umgås med folk. Måste förresten dra om typ en kvart, det blir långpanna idag. Inte taggad. :( Aja. Ca$hflow.


Hur jag såg ut i söndags. Rätt nice me thinks.

sommar!

Blev spontan & väldigt random utgång i fredags, drog till Sommar!, fyfan vad trött jag var innan jag kom dit. Höll på att somna på tunnelbanan, åkte direkt från caféet så man har ju varit fräschare haha.. Lyckades ändå score some free drinks hehe... ;D De bästa utgångarna är alltid när man får gratis drinkar. :D Aja vi hade skitskoj iaf, var massa tjejer från jobbet, plus Nastaran och hennes USA-kompis. Han sa att han kunde sponsra mitt konditori om jag flyttade till honom i USA hahaha. ;P Aja nu är man helt död (fortfarande) men det är bara att börja tagga igen för imorgon så ska man jobba (måndag-fredag). Jobbar heltid hela veckan också, men är förhoppningsvis ledig på helgen... Hoppas. :D Var även en sväng förbi Cervera idag och köpte lite saker till min framtida lägenhet. :D Yay så taggad!


work from 9-9 >.<

Jobbade från 9:30 - 16:40 idag.. Gaaah är helt sluuut. Ska självklart jobba imorgon med, blir långpanna med start kl 9:30 - 15:00 på sushibaren, sen fortsättning 16:00 - 21:30 på caféet. Kommer gå bra det här hehe.... Tur att man får mat-rast på caféet i alla fall. :P


Har inte direkt tid att ta ego bilder nuförtiden så här är en riktigt gammal en, helt oredigerad för ovanlighetens skull.

deleting equals freedom


tjooo!

Meeeeeee<33 Oh how I love thee.



kiwi-"glass"


kokosyoghurt glass :)

Gjorde egen kokos yoghurtglass idag till kvällsmyset. Är hemma själv ikväll eftersom min familj är på landet, och eftersom jag ska jobba tidigt imorgon så kunde jag inte sova hos Jonas. :( Aja, får väl ha det mysigt för mig själv iaf. Tänkte ha lite träningspass nu en timme framöver (feel so flabby), sen lite SPA-mys efter det. Tänkte tända ljus och grejer i badet hehe. :D Sen blir det nog bara att ligga i sängen och kolla på film tills man somnar. Sen ska man ju upp vid 7-8 imorgon blööh.


looks pretty tasty right? det kändes verkligen inte som att man var nyttig när man åt det, men det här är en såndär efterätt som man skulle kunna äta varje dag utan att må dåligt över det. ;P

tårt/bak inspo till min & Jonas 2 årsdag :)

Smaker: Björnbär, hallon, kokos, vanilj, mjölkchoklad?
Bärtårta, med jordgubbar, blåbär, hallon, björnbär, vaniljsås osv?

Tårtbotten
Ingredienser:

5 ägg
3 dl socker
1,5 dl vetemjöl,
1,5 dl potatismjöl
2,5 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker

http://johannastartor.blogspot.se/2011/02/recept-pa-tartbotten.html


 
 

hejhej fika dag idag

Var och åt hälsotallrik med mändumän på Café Sense idag. Möms. Sen kollade vi lite snabbt i affärer o gick till tandläkaren, men eftersom det haglade så åkte vi hem efter att Emelie fått i sig sitt kaffe och jag min cheesecake thihi.



sushi from work


distractions

Mycket som händer i mitt liv just nu, det är då det passar allra bäst att bara strunta i allt och baka något roligt. Som dessa cookie dough truffles. :) Riktigt goda och väldigt beroendeframkallande hehe... Jaja har ju ändå hunnit med att träna idag också, sprang en runda på järvafältet med syster, så då får man unna sig en truffle.

Igår natt var jag btw och fiskade med Jonas och hans kompisar någonstans vid Vallentuna. Vi fick ingen fisk, men mitt metspö fastnade i ett träd och sen fick jag sitta och skämmas på bryggan medan de andra fiskade heh.

 

shitty shit

Så himla tröööött... Kom hem från jobbet någon gång efter 22:00. Självklart ska man jobba imorgon också.. standard. då jobbar man typ 12 h också. fy fan pallar inte. nu när allting är så hemskt och konstigt hemma så är det sista jag vill jobba och riskera att bryta ihop och börja gråta framför massa gäster.. men vad ska man göra... when its shitty it always gets shittier. har inget tålamod för idioter nu heller, irritera mig nu och jag flippar sönder. känner att jag är inne i en sån period då man bara inte pallar mer bullshit och assholes. nu när man insett vad som verkligen betyder och hur allt bara faller isär.. nä pallar inte ens prata om det mer, de få som vet vad som händer i mitt liv just nu vet vad jag menar, resten kommer förhoppningsvis aldrig veta.

joggingtur på g

Då var det dags att dra ut på ännu en joggingrunda då. Igår sprang jag hur länge som helst kändes det som, men egentligen var det väl bara en dryg timme man var ute haha. Inte för att man har någon speciell semester eller så man ska åka på, som gör att man "måste" hetsa träning, men när är det inte nice att vara fit for fight liksom hehe? ;P

Lägger upp lite randomz ego bilder som jag tog i huset vi hyrde i Södra Frankrike. Såå mysigt, vill verkligen göra om det! :)




three in one

Provjobbade ju som sagt idag på ett café, det gick muy bien, gjorde min allra första latte idag haha! Blev t.o.m. ett mumin mönster i skummet. Nu ska jag dock fortsätta kolla på Friday the 13th som går på femman, sen blir det sova. Ska ju jobba imorgon med... och på söndag. When I will die, för det är då som jag ska jobba själv. Hela dagen. MÄÄH.


mamma<3


50

Ska snart köra ett träningspass här hemma, jag och Emelie hade tänkt att dra ut och jogga men sen började det hagla. Suckass. Vägde mig dock idag och såg att jag gått ner till 50kg (standardvikten de senaste månaderna har väl varit typ 53 tror jag). Vilket är min målvikt, men känns rätt bittert eftersom jag vet att jag gått ner i vikt pga att mina muskler försvunnit. Sigh. Hinner bara typ aldrig styrketräna längre och om jag kör någon slags träning så är det ju alltid kondition (vilket bara gör att jag förlorar fett, inte att jag bygger muskler). Så yeah, känner mig rätt misslyckad när det gäller träning, men det är fett svårt att försöka hinna med och träna när man jobbar så konstiga tider som jag gör och även att det växlar dag för dag, så man kan aldrig planera in en träningsdag. Jaja, har i vilket fall hållit mig nyttig nu ett tag, så får väl bara fortsätta med det och försöka få in lite fler träningspass.

Ikväll blir det jobb på caféet för första gången, ska jobba från 16:00 till 22:00, så får väl hoppas på att det går bra och att jag trivs.

 

praliner

Slutade tidigt från jobbet idag så åkte hem och gjorde lite skojiga praliner. :)




anything but ordinary

Kom precis hem från en joggingrunda på järvafältet med Emelie. Skönt att få lite träning innan jobbet! :) Ska äta en äggvitor på knäckebröd om en stund och sen bara relaxa. Kommer bli stressigt idag på jobbet så måste vara utvilad innan.
 
Efter jobbet ska jag träffa Jessica på en AW. Kommer säkert vara halvdöd vid det laget... :P Tror dock inte att jag kommer dricka, försöker hålla mig hälsosam nu efter resan.

all work and no play (almost)

måndag - jobb på sushibaren.
tisdag - arbetsintervju, gå till frisören (bli missnöjd), träffa virre.
onsdag - springa på järvafältet, jobb på sushibaren, träffa jessica på a.w.
torsdag - jobb på sushibaren.
fredag - gymma, provjobb på caféet
lördag - gymma, provjobb på caféet
söndag - jobb på sushibaren.

Känner mig så sjukt irriterad och arg atm... Fy. Får verkligen ta och springa en lång runda innan jobbet imorron, annars kanske man skriker på gästerna. >.<

tjenis klenis!

Kom precis hem från centrum, var där och åt middag med Virrepirre. Innan det hade jag en arbetsintervju på ett café och konditori, kom fram till att jag ska provjobba på fredag och lördag. Yay! Klippte även håret, det blev asfult. :( Tur att man ska jobba så mycket så att ingen kommer märka... Funderar på att skaffa löshår, har ju äntligen råd med det typ. Aja får fundera på det lite mer.
 

måste skaffa en vit bh... fett pinigt att ha svart under en vit genomskinlig topp ju...

lavendel

Har precis varit ute och sprungit en runda på järvafältet, känner mig rätt otaggad inför att jobbba ikväll faktiskt. :( Känner mig astrött bleegh. Tror det är för att man haft semester haha. Imorgon ska jag på intervju för ett caféjobb, får se hur det går med det. :) Nu ska jag börja med lunchen, det blir nyttig gröt idag som luurree. Inte det skojigaste men vad ska man göra. ;P Får pimpa den på nåt sätt...


<3


epic food

Har ätit så himla mycket god mat den här veckan att det är helt overkligt. :D Syns kanske på bikinibilderna att man åt några bakelser om dagen haha, aja vem bryr sig om sånt egentligen. ;P Nu är det dock tillbaka till den vanliga hälsosamma kosten. Tragisk som jag är saknade jag keson och linfröna i Frankrike hehe. (inte helt normal tjej)







carcés








saint tropez






amsterdam

Blev så himlans många bilder från Frankrike & Holland resan så jag får lägga upp bilder från varje stad i var sitt inlägg. :) Börjar med Amsterdam där hela resan startade och slutade!






RSS 2.0