epic bikini

Om man ändå var rik och hade råd att lägga 1000 spänn på en bikini.....


banana&chocolate muffins<3

Lördagsmys med muffins och hemmagjord vaniljglass med nötter! Nu ska jag dra över till Jonas, får se hur många som blir kvar då haha. Blev dock supernöjd med muffinsen, de fick den perfekta lagom kladdiga konsistensen! Finns det något värre än torra muffins? Nää.



spelning & nyponsoppa<333

Kom hem för en stund sedan, idag har det varit släktkalas på planeringen. Sen gick jag ut på en powerwalk (tredje dagen i rad nu i totalt pissväder! duktig eller vad?) och nu sitter jag här vid datorn och äter nyponsoppa. Har saknat den haha! Dock är det jobbigt att jag får migrän så fort jag får i mig socker nu. :( Har blivit riktigt överkänslig alltså... Jaja.

Igår var jag ju som sagt på spelning och det var AWESOME! Var där med Jonas, Hector och Andreas. Jonas köpte en tshirt efter spelningen som han fick signerad också. ^^ Så ni kan ju tänka er hur seg jag är idag, heheh. Drack också upp nästan en hel flaska rom (delade med Jonas). Så det enda jag vill göra nu är typ sova haha!

Lägger upp lite random påskbilder som jag tog idag bara för att. Är taggad på påsken fast jag inte kommer äta godis. :D Kommer önska mig presenter i påskäggen istället.



pw

Nu ska jag ut på en powerwalk på järvafältet igen! Har laddat med proteinshake + macka så nu har jag galet mycket energi! Shit va skönt det är att komma igång igen med träningen, tycker det är awesome att det är så  beroendeframkallande. Man måste bara träna regelbundet kanske 5 gånger sen är man fast och vill aldrig sluta! Dock krävs det ju bara att man missar ett träningstillfälle för att man ska komma ur beroendet så... >.<

Ska även iväg på en spelning ikväll men innan det ska jag och Jonas föra hemma hos Hector. Hoppas spelningen blir grym! Lägger upp lite dagens outfit senare (nu är den ju dock lite boring eftersom jag har träningskläder på mig ;P), tror jag kommer ha lite panik över hur jag ska se ut ikväll eftersom det är en hiphop spelning. Haha hur ska man se ut då liksom? Gangsta lulu in the hood.

beauty

Aaagh, taggar inför gymmet och solen!! Vill bli lika brun som jag var förra sommaren i år igen! Var ute på en timme och en kvarts powerwalk idag i alla fall, känns skönt att få röra på sig finally, imorgon blir det kanske gymmet också. Blev även precis klar med mina inlämningar så jag kan slappna av för tillfället i alla fall!


alltså... snacka om epic bodies. me want please.


picknick dream!

Jag är supertaggad på att gå på picknick. Eller rättare sagt göra en picknick och typ ha det mysigt med människor jag tycker om! :D Haha har redan bestämt att jag skulle göra epic mackor och hemmagjorda kakor och bullar och tårta till efterrätt. Synd att man inte gör sånt längre... Men om jag skulle göra det, någon som är taggad på att picknicka med mig? :D Typ i maj-augusti då det är som finast picknick väder. ^^ Får planera lite mer kring det men om ingen är taggad så får jag släpa med familjen bara haha!


några av grejerna jag skulle behöva införskaffa till en picknick.. :)


gymnasietider

Bildkollage med bilder (valde the best of the best också.;P) på mig från gymnasietiden. Början av gymnasiet till och med. Haha vilken tönt jag var (herregud så man såg ut), men jag var i alla fall snäll. Kan inte påminna mig om att jag var elak mot någon på den tiden, jag var verkligen bara mig själv och brydde mig inte om vad andra tyckte om mig. Hade på mig det jag ville och var med dom jag ville vara med (kind of). Ska försöka se lite mer positivt på gymnasiet för jag har verkligen bara känt mig glad och lättad över att ha kommit därifrån, men det fanns ju faktiskt några bra stunder också!


Hahah mamma sa nyss att om man är jättegullig som liten så har man oftast en längre fulperiod (som för mig varade mellan jag var 6 år-20 år, haha!). Men sen brukar det oftast ordna upp sig igen när man blir äldre typ.

nya somriga shorts!

Fanns så otroligt många fina färger att välja bland men till slut blev det mintgröna och korallfärgade! Tyckte dom var pluttinuttiga, plus att jag tog dom i en storlek större än vad jag egentligen har så att det inte ligger sådär slickat mot huden (har nåt att växa i också, höhö). Jag <3 oversize. Så all in all är jag fett nöjd! :D


jonas tyckte att de korallfärgade shortsen var finast medan jag tyckte dom mintgröna. :D (det var därför jag köpte båda haha!)


closeup

Var ute och gick idag i en timme med mamma, var riktigt skönt. Sen har jag mest pluggat, börjar bli klar med mitt Hälsoprojekt nu. :) Blev en långpromenad med hunden igår också, känns som att det blivit mycket promenader nu. Hehe bara för det ska jag snart iväg till Sollentuna för att möta upp med Jonas som snart slutat sin gitarrlektion. ^^ Vi ska mysa & så eftersom hunden förstörde det igår haha.




åååhh fint ju <3


CunninLynguists-spelning i helgen!


juni-juli 2012; BOKAT!

Sommaren ser redan rätt bra ut alltså... :D



hundvakt igår!

Det blev så att jag och Jons fick med oss en liten puppyvovvsing hem igår efter middagen! Riktigt bråkig och busig var den, ville absolut ligga mellan mig och Jonas när vi skulle sova haha! Söt var den i alla fall, men alla onda djur är alltid sötast! :O



jonas bär upp min väska så fint ;P


proteinshake&gymmet

Startade med en sån här för att bli taggad, så himla goood! Känns helt crazy att man kan dricka en sån (smakar som en standard milkshake) och fortfarande vara nyttig! Det är i vilket fall;

Chokladproteinpulver
Kakao
Soyamjölk
MASSA IS!


kinda yummy lookin' right?

Tänkte börja med att powerwalka järvafältet, sen börja dra mig mot gymmet. :) Blir nog fint, har så himla mycket energi nu som jag måste bli av med! Blev även glad av att höra att Jonas släkt gillade mig, var ju där och hälsade på för några dagar sedan, thihi. :D Känner mig allmänt happy nu, och ikväll blir det middag hos Jonas familj och så ska vi planera en resa vi ska göra i sommar typ. Skojsigt! :D


Gammal bild, innan jag färgade håret. Irriterad över att jag gått ner i vikt igen, och inte för att jag ätit hälsosamt och tränat, utan endast för att jag suttit på asset för mycket (bleh) och blivit av med mina muskler (fett väger mindre än muskler). Men nu blir det ändring på det, nu ska armmusklerna och 6packet (just kidding, that's kinda nasty) tillbaka! :D


pantad&såld

Ska träffa Jonas om en stund, vi ska införskaffa den nya Ben&Jerry glassen och mysa ikväll. :) Måste kanske jobba imorron, men hoppas på att jag inte behöver, är fett otaggad! >.< Har så mycket plugg som ger mig ångest så det sista jag hinner just nu är att jobba. Synd att man behöver tacka nej så himla många gånger bara, när jag liksom behöver pengar. Oh well.


övningskört&pluggat

Hamnade på Saxo igår efter förandet hos en av Jonas kompisar, hehe. Blev lite mycket tequilashots tror jag. :P Men det var sköj! :D Jag och Jonas hade i alla fall jätteroligt åt alla som var där hahah! Så himla konstiga människor det finns alltså... Idag har jag som sagt övningskört (gick bra) och börjat på mitt projektarbete inom Hälsa (gick också bra).


vad blir det för mat?


Förrätt!


Varmrätt!


igårnatt, rom&absint

Igår när jag hade pluggat klart, cirkus 23:00, så åkte jag hem till en av Jonas kompis och drack och hade det trevligt. Heheh satt och diskuterade psykopater i typ en timme, och blev bjuden på både rom och blå absint, haha! Herregud man var ju lite borta där ett tag, men det var en asnice kväll i vilket fall! :D Tur att man hade med sig Jonas som kunde ta hand om en på vägen hem (låg inte i sängen förrän 05:00 nånting)! <3



gårdagens facelook yao


rufen ville va med på ett hörn!


random lulu be random

Alltså, kan någon förklara varför alla gör cp-ansiktet som jag gör på sista bilden, fast seriöst? Är det inne nu eller? :D Har Tyra Banks sagt att det är fett schnyggt? Känner att det är få människor som kan pull that shit off liksom. Hahahah btw Jonas, visst ser man vissa likheter med en certain dude du känner (sista bilden)?? :D
 


så äckligt trött på litteraturhistoria...


nostalgi & jazz i norrtälje

Igår besökte jag för första gången en jazzklubb, det var faktiskt riktigt mysigt och intressant! Haha gulligt att vi fick "ungdomsrabbat", t.o.m. ölen var det rabbat på för att vi såg så unga ut. Dock blev vi aldrig leggade. Haha, old people <3

Ska definitivt tillbaka till Norrtälje i sommar, var där varje sommar när jag var mindre men nu var det flera år sedan sista besöket! Så himla mysig stad, även på våren. :)


you're the apple of my eeeeye<3


langa cheesy-ness x 10.

i've got a summerfeeling

Just för tillfället så solar jag på terrassen! Myspys, har bara bh och minishorts på mig och lökar sönder medan jag läser Robinson Crusoe (läxa)! Nu är det fasiken sommar alltså. :D


gårdagens outfit

Ja jag färgade ju då håret igår. Eller Jonas färgade mitt hår rättare sagt. Så nu är det mörkt, riktigt mörkt. :P Men det ordnar sig nog, brukar försvinna efter några dagar. :) På bilden har jag dock inte färgat håret. Som alla säkert förstår, insert hopeful face here. Fick dock komplimanger igår om att det var fint, så det är ju bra att man inte längre ser helt crazy ut i mörkt hår som man gjorde förut. Föredrar dock lite ljusare nyanser som gör att man inte måste sminka sig med en bazoka varje morgon för att undvika att se blek ut.


dagens planer

Idag är planen att jag ska hämta ut mitt paket med Heat02tabletterna, oh how I've missed you! Deras effekt är helt galen på mig, kom ihåg att första veckan jag tog dom så gick jag ner typ 5 kg (jag har dock läskig ämnesomsättning och hetsar inte kaffe eller te, som förstör effekten av tabletterna, så de flesta gör nog inte det:P), hade även galen energi HEEELA tiden. Förutom på kvällen då jag däckade som en häst. Verkligen i sann tjackanda haha! Nä men de är ju kända som de bästa av en anledning.. och dyra. -.- Men vad gör man inte.

Efter det ska jag åka hem och kolla in den fiiina klänningen som ska komma idag med posten! :D Hoppas bara inte den är för stor, då blir jag bitter! Efter det ska vi ta bussen till Norrtälje och hälsa på Jonas släkt som bor där. Jonas har även lovat lite shopping. Sen på kvällen ska vi se en spelning, och efter det åka hem. Sen blir det plugg för hela slanten. Sköj.


Varför väktare, ordningsvakter och SL är efterblivna

Aah världens drama blev det ikväll! Åkte ju som sagt in till stan med Jonas & Co och kollade på en spelning och hade kul och allt. Sen när vi skulle hem blev det världens grej på pendeln med en psycho tågförare som halvt började misshandla en tjej på pendeln för att någon (en annan tjej) hade ryckt i nödbromsen, och som sen även fick en snubbe i vårt gäng utkastad från tåget då han undrade vad han höll på med. Fin snubbe alltså, så himla typiskt SL att anställa tjackpundare. (y)

rum&coke

Dricker rom & cola, fast jag har ont i magen, för snart ska jag, Jonas och hans kompisar in till stan, till Anchor rättare sagt. :) Hörs sen!

chokladcheesecake på menyn

Idag blev det mys på terrassen i vårsolen med en bit chokladcheesecake som jag gjorde idag och en bok jag ska läsa i skolan. Illa att jag sitter och pluggar på min pluggfria rast. Men nu måste jag som sagt återgå till pluggandet, hejsvejs så länge!

Måste säga att jag tycker jag blir bättre och bättre på att fota, ju fler inställningar på min systemkamera jag lär mig hur de fungerar! :) Dock är det ju synd att jag använder den "sämre" och inte den bästa systemkameran jag har. Anledningen till att jag gör det är att för den bästa (nikon D90) är alldeles för tung för mig haha! Den är bara lite större än min nikon D5000, men känns mycket otympligare och tyngre. Får börja träna mer med vikter haha!


Ser mumsigt ut right? Chokladbotten, vitchokladcheesecake med chokladknappar i och vit choklad ovanpå. Namnam! Har lovat att ta med hem några bitar till Nastaran imorgon, även till Jonas. Hehe, får se om det blir något kvar sen.


kvällsglass

Kom nyligen hem från centrum där jag tog en kvällsfika (dumleglass på max) med Åsa. :) Det var trevligt, vi hade mycket att prata om eftersom det var riktigt länge sen vi träffades nu! Innan det hade jag suttit hemma och pluggat och skrivit forever; tror ni inte jag lyckas avsluta word utan att spara ett shit av uppgiften? I hate my life alltså..... Så imorgon blir det dubbelt så mycket att göra, ASNICE.

Jaja imorgon ska jag baka, har jag bestämt! Spelar ingen roll att jag inte har tid egentligen, I need to bake god damn it. Är sugen på att göra en triple chocolate cheesecake! Låter rätt mumsigt va? :D Lägger upp bilder imörrn om den blir fin. :) Nu ska jag hem till Jonas, han var gulligull och köpte ballerina kladdkaka, naturgodis och soyamjölk till mig precis innan affären stängde. He sure knows how to woo me. :')

GONATT DÅRÅ BLOOGGEN!


plugg + inspiration


middag

Kvällens mission - få ner mat.


nudelwook made by mändu


Suddasuddasuddasudda bort dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om!

Ugh tror jag har feber, har ingen känsel i händerna och är helt borta och illamående, precis som igår natt... Hoppas det inte är pga att jag fått en infektion, då kommer jag aldrig förlåta mig själv.. >.< Nu ska jag sova en stund tror jag, har typ inte haft nån aptit idag alls, känner mig svag x 100. Vägde mig också för första gången på flera månader (intresseklubben antecknar.. i och för sig är ju hela min blogg väldigt högt upp på deras lista känner jag) och såg att jag gått ner till 49 nu när jag slutat träna och bara slöat... vill inte, känner redan att jag börjar hata min kropp igen. Har ultimata skinny-fat kroppen (det värsta som finns) för tillfället. Men vill inte behöva hetsa i mig godis heller (not for lack of trying) bara för att gå upp i vikt, när jag knappt tränar och inte ens kan få i mig mat. 

Känner även att jag börjar ge upp hoppet om en viss person. Men det är sånt som händer antar jag. Shit va deppigt det här blev då. Men jag blir alltid så när jag har mycket press på mig att prestera och att jag är sjuk och kanske ska jobba imorgon gör ju inget bättre. Men jag har lovat Jonas att jag ska bli gladare och må bättre och bara vara det bästa jag som är möjligt för mig att vara! Och det tänker jag vara också, mest för att jag inte orkar må dåligt men även för att han ska slippa ha och göra med världens PMSmonster som jag gått runt och varit de senaste veckorna!


till ett sånt här inlägg känns ju onekligen en emobild från förr väldigt passande.


plugg+shopping+lunch

Jobbet ringde imorse och ville ha in mig, men kände att jag inte skulle hinna jobba 9 timmar som de ville pga allt plugg jag har. :/ Men jag ska försöka fixa så mycket som möjligt idag och ikväll (har redan läst det mesta) så att jag ska kunna jobba nån dag i veckan i alla fall! Behöver verkligen pengarna för att kunna fylla på mitt sparkonto igen! Har nästan tagit ut hälften (drygt 35%) av pengarna jag har så... Måste börja fylla på kontona igen. >.<


Var i stinsen i en halvtimme och kollade efter bh, skulle slingat håret men fanns ingen tid... så jag köpte en minikjol istället. Kan inte lägga upp några bilder på den (but it was awesome, satt som en smäck!) för fotade bara i bh hehe.


my best friend<3

Åhh är så taggad på att resa med dig! :D Vi måste verkligen göra det där vi pratade om, skulle vara så otroligt awesome! Får satsa på att skaffa ett jobb nu, sen kör vi i sommar! <3


hehe our favourite hangout, notre dame!


<3

ÄLSKAR DIG MEST!


Hihihih silly bum<3


gymdags, FINALLY!

Startade med en sån här, så himla goood! Känns helt crazy att man kan dricka en sån (smakar som milkshake) och fortfarande vara nyttig! Det är i vilket fall;

Chokladproteinpulver
Kakao
Soyamjölk
MASSA IS!


kinda yummylookin' right?


Tänkte börja med att powerwalka järvafältet, sen börja dra mig mot gymmet. :) Blir nog fint, har så himla mycket energi nu som jag måste bli av med! Blev även glad av att höra att Jonas släkt gillade mig, han skrev det till mig nyss, thihi. :D Känner mig allmänt happy nu, och ikväll blir det middag hos Jonas familj och så ska vi planera en resa typ. Skojsigt. :D


Gammal bild, innan jag färgade håret. Irriterad över att jag gått ner i vikt igen, och inte för att jag ätit hälsosamt och tränat, utan endast för att jag suttit på asset för mycket och blivit av med mina muskler (fett väger mindre än muskler). Men nu blir det ändring på det, nu ska armmusklerna och 6packet (just kidding, that's nasty) tillbaka! :D


veckans planer;;


Veckans schema än så länge :

Klippa & slinga håret!
Gymma!
Köpa nya Heat*2 tabletter!
Göra klart svenska inlämningen!
Göra klart Hälso-projektplaneringen!
Utnyttja mitt presentkort på gratisbehandling (manikyr) kanske?
Övningsköra!
Gå på arbetsintervju!
Hämta ut några paket!
Börja på dieten igen, har ju blivit lite dåligt med det nu av obvious reasons!
Låna ytterligare en bok på biblioteket!
Baka något franskt!


dagens lilla outfit

Hehe gjorde om min nya klänning till en kjol idag. Funkade rätt bra tycker jag! Låt oss även ignorera att jag har byxor under kjolen haha! Orkade inte ta av dom, det är freakin' kallt här hemma.

Övningskörde även idag för första gången! GICK ASBRA! Har redan lärt mig koppla/gasa/bromsa och även lite att växla! Är förvånad och stolt över hur bra jag körde haha! Fick väldigt mycket beröm från både mamma och pappa som sa att jag körde mycket bättre än vad de båda hade gjort första gången. :D Så nu är jag ett steg närmare ett körkort, yay! Ska övningsköra 2 gånger i veckan nu (skulle vilja göra det mer, men har så mycket plugg atm)! Man är verkligen helt körd utan körkort (har märkt det nu när man sökt jobb, alla de som är bra betalt kräver körtkort), iaf om man vill ha ett fint jobb, jobba utomlands, osv, då accepterar dom inte att man säger att man har SL-kort, hehe. ;)


tomorrow is a new day

Beställde precis hem en klänning från Nelly. Får se om den är lika fin som jag hoppas den är. :) Ni får inte se den förrän jag använder den. Vilket kan bli aldrig, med tanke på hur bekväm jag är med att gå runt i klänning. :P Imorgon blir det till att övningsköra med pappa, sen på måndag blir det gymmet och sedan ska jag klippa och slinga håret. Blir nog fint! ^^ Var ju ett halvår sen sist, och då fick jag det fixat gratis av en av Emelies kompisar, hehe.

Mycket plugg står på schemat de närmsta veckorna... :/ Har många inlämningar och slutprov = bajs. Men då har man i alla fall något att göra om dagarna. Köpte även ett par byxor (99 spänn, najs!) på H&M idag, den enda som är synd är att mina lår är mycket smalare än vad mina höfter är breda så.. om jag skulle ta de byxor som passade i låren så skulle jag inte kunna få igen dom vid höfterna. Så får alltid ta en storlek för stort. Men för 99 spänn känns det ändå värt det. :) Seriösa I-lands problem man har. Men det känns det som att alla har så... ;P Ska träna lite mera med mitt nya pilatesband som jag införskaffade idag, känner redan hur det bränner i låren haha!


vill tillbaka...


inspiration//dowantthis

Hittade världens mest snygga och billiga affär i Frankrike (finns typ i alla andra länder också, förutom Sverige....), men hade inte råd att köpa några skor då eftersom jag bara hade med mig handbagage som packning. :( Men här är några av de jag tyckte skulle vara fina nu i vår/sommar! Måste ju ha några fina skor till min blommiga maxiklänning som jag köpte där! ^^

Hatar verkligen att min stil är så himla förvirrad. Kan inte ens bestämma mig för vad jag tycker är snyggt och faktiskt tycka det i en hel vecka utan att ändra mig.

Snart ska jag och Jonas ut på powerwalk och sen till Kista centrum. Låg i sängen och grät typ hela natten för att jag var nere (typiskt att få livsångest när man kommer tillbaka till äckliga sverige med dess äckliga väder och äckliga människor..helt världelöst ställe, varför är jag fortfarande här? finns inget förutom min familj här) igår så känner att jag förtjänar att shoppa lite. Ska även försöka hitta lite träningsgrejer jag behöver. Även en ny sportbh tror jag. Jonas vill gå på Den svenska Björnstammen spelningen som är ikväll men jag vet inte. Är så sjukt deppig och otaggad så vi får väl se. Doubt it though.




detox nästa & svenska hollywood fruar

Äter fullkornsmacka med sallad och kollar på Svenska Hollywoodfruar medan Jonas är ute och handlar. Dom (han & hans buddies) ska tydligen ha game-ing kväll här och dricka typ. Jag måste apparently vara med enligt Jonas, hade dock hellre legat i sängen hemma och kollat på dåliga serier haha. Jag är så tråkig och förslappad. :P Ska ha detox nästa vecka, känner att jag behöver rensa kroppen på alla kolhydrater och bakelser hehe. Har haft jätteont i magen i några dagar nu eftersom jag inte är van vid att äta annat än protein+fett typ. :/ Så massa gluten och laktos var inte så bra för magen. Så nu blir det vatten, smoothies och juicer i en vecka framöver! :)

Nää nu ska jag fixa mig och sen blir det nog en powerwalk och lite terrängträning här i sollentuna. Ska hitta ett berg/kulle och typ bara springa upp och ner i en timme eller nåt haha!


jessicas fina franska balkong/fönster!

gott&blandat från Paris!

Här är lite random bilder från när vi var vid eiffeltornet! Det (tornet) var mer brunt än vad jag trodde IRL... Satt och tog det lugnt och solade där, vilket var riktigt myspys! :D Hann även äta lite blå sockervadd & pommes!


Bilder från Jessicas hus&lägenhet/takterrass där vi satt några gånger och åt jordgubbar&ananas och hade det trevligt! Brutal utsikt hade hon också, man såg eiffeltornet, sacre coer (eh stavning osäker), och de flesta sightseeing värda grejerna!


Det blev mycket parkhäng om dagarna eftersom det var så fint väder! Supersoligt alla dagar jag var där faktiskt, hur ofta har man sån tur? :D Glömde dock ta med solskyddsfaktor så har bränt mig i ansiktet hehe men tänker se det som en början på en bränna istället!


Lite av allt jag hann se i Paris! Så himla fin stad, verkligen värd att besöka om man vill uppleva en väldigt annorlunda stad med MASSOR av grejer att se och göra! :D


Notre Dame, där hängde vi rätt ofta. Det låg nära allting typ hehe. Väldigt fint i vilket fall, väntade mig hela tiden att se en hunchback (quasi) stå i klocktornet men han kom aldrig. :(


Lite saker jag införskaffade i Paris. Köpte även 3 par urgulliga trosor, en ansiktsmousse från The Body Shop, en getost till mamma (typiskt franskt) och en toblerone (taxfree) till pappa. Köpte även mörk choklad/kokos. Fast jag har typ redan ätit upp den, haha. Köpte två stycken såna och en med pistaschmousse fyllning och dom är redan slut... Borde köpt fler...


Lite random bilder från resan helt enkelt! ^^

escargot (sniglar till middag)!

Här får ni ett litet bildmontage från när jag och Jessica åt sniglar till förrätt en kväll! Vi tyckte båda att det var väldigt mumsigt. :D


hemma igen!

NU ÄR JAG HEMMA IGEN! Är inte alls sjukt bitter över att jag är hemma i bajssverige....... Mamma och pappa hämtade mig på flygplatsen vid 23 typ, på planet satt jag bakom Leila (Laila?) Bagge, hon stirrade surt på alla. Den enda jag kunde tänka på var dock att om planet skulle störta så skulle jag dö i samma plan som henne. Nobody would care about me... :'( :'(

När jag kom hem hade dock älsklingen gjort middag till mig (väldigt sen middag iofs) med efterrätt och allt! Han och hans kompis hade tydligen hållt på och fixat i timmar, GULLEPLUTT. :D Hoppas du uppskattade presenterna jag hade med! :D

Blir bildbomb inom en timme kanske. Om jag orkar lägga upp alla, det är ju typ 500 bilder eller nåt.

hejdårå!

Snodde den här finfina blusen från Emelie alldeles nyss. Supercute! Tror den kanske följer med mig till Paris, fortfarande osäker dock.. Har lite för mycket packning tror jag, kommer inte kunna köpa något när jag är där annars! Jaja nu ska jag spendera resten av tiden med att dega i sängen, måste vila upp mig med tanke på att jag ska upp om typ.. 5 timmar. -.-

Så det här blir nog hejdå och farväl och så skriver jag igen när jag kommit hem! :D Don't miss me too much now! ;P


melodifestivalen, i brist på annat!

Världens lättaste att fixa ihop, det enda du behöver är;
*vaniljglass,
*jordgubbar,
*choklad,
*rispuffar eller ricecrispies
och tada!


snaaart kommer jag jessica! :D <3

Vaknade relativt tidigt idag hos Jonas och åkte direkt hem och sen vidare till Bromma Blocks där jag köpte det sista jag behövde innan resan imorgon. Däribland batterier till kameran, strumpbyxor och en ny bh. Som jag tror jag köpte helt fel storlek i, för jag tog in typ 3 st i provrummet som var HELT olika storlekar. Och alla passade (O.o) så jag tog bara den minsta haha. Vill ju inte få tutt-hybris. ;P Sen när vi kom hem så satt jag på terassen och solade i en timme och åt frukost, och efter det blev det en mysig promenad på Järvafältet med mamma i solen.

Nu ska jag fortsätta packa, måste ju åka hemifrån vid halv 6 någon gång på morgonen imorgon så måste fixa allt med packningen ikväll! Organiserad som jag är har jag dock redan skrivit listor och planerat hur jag ska packa grejerna osv. Enda problemet nu verkar vara hur jag ska göra med kameran.. Hur jag ska orka fixa håret och sminka mig imorgon kl 4:30 återstår att se. Men har bestämt mig för att locka håret så nu jädrar.

Hehe finaste bilden nedan på mig och Jessica också (syftar då mest på mitt gigantiska fluffhår och cpface, jessica ser beyond awesome ut, trots att vi både var very drunk.. orättvist:P), eller hur? Har för mig att den är från hennes 19:e födelsedag, mitt hår var helt gräsligt gult, orange och vitt. Yeah... (svartvitt/sepia is the way to go...)


bästabästabästa jessica! <3
känns så skönt att ha någon man alltid kan prata med & lita på!


tacos&movies

Nu ska jag och Jonas göra tacos! Älskar tacos (eller för min del är det ju mest köttfärs med grönsaker och guccamole på det)! Sen ska vi antagligen kolla på film och mysa, vi kommer ju inte träffas på en vecka eller nåt sen när jag åker till Paris. I know he will miss me dearly! :D Haha gud vad jag tjatar om det men jag är så himla taggad på att åka utomlands så jag kan typ inte tänka på något annat.


gammal bild som jag försökt fixa till lite i ps. har kollat på några guides idag och ska fortsätta kolla efter maten. vill som sagt verkligen lära mig det här!

leker runt med ps

Men eftersom jag är hemma hos Jonas så har jag bara fula mobilbilder att fixa. :< Jaja skojigt och lärorikt iaf! Kommer bli finfint att fota i Frankrike, är riktigt taggad faktiskt. :D Plus att Jessica har hittat en Tim Burton utställning i Paris som låter mega-awesome. :D

Hehe ni kanske även märkt att jag bytt design på bloggen? Försöker leka webbdesigner haha! Den kommer bli finare allt eftersom jag lär mig hur man gör. :)



spammingofpictures

fail ego bild från när jag och jonas gick runt i gamla stan. osminkad och fin var man, man vad gör man inte för att maximera solbrännan! heh

jonas sov med en av mina stayups som han hade håret i. inte heller fick man skratta, eftersom han är sjuk och det är synd om honom och han inte vill ha dreads i ansiktet när han sover. tyckte det såg aningens skojigt ut... :D

lite inspirationsbilder på kläder jag vill ha. pratar då om franstoppen med inkamönster & de mörkblå jeansshortsen.

fikatime med lovisa idag! :) morotskaka <33

middag+shopping



hehe brukar inte lägga upp bilder på trosor annars, men tyckte dom här var så himla fina. :D
älskar blommönstret! <3


no more please

orkar bara inte mer..


mission of tonight

Learn Photoshop. I alla fall basic skills, typ hur man får programmet att fungera. :P Har precis fixat PS Lightroom och har bestämt mig för att, nu jädrar tänker jag bli bra på det här! Kosta vad det kosta vill, och det får ta den tid det tar, men jag vill verkligen lära mig ta fina bilder! :) Har spanat in några fina presets-effekter och wooooow! Hoppas bara de funkar! Annars får jag väl tvinga (be snällt, och antagligen köpslå med kakor) Jonas om han kan hjälpa mig fixa det.


inspiration behöver vi alla!

Slutade prata med Emelie för en stund sen och medan vi pratade blev jag inspirerad till att göra massa collage med inspirerande bilder! So here they are! :)



poncholady

Kommer bli galet snygg i vår/sommar när man är solbränd med ett par snygga slitna jeansshorts och min fina hatt! ^^ YAY!


promenix i stan

Kände mig krasslig idag när jag vaknade men åt min specialkur (har aldrig blivit sjuk efter jag ätit det) så nu mår jag mycket bättre. :) Åkte in till stan med Jonas idag och vi gick från söder till tcentralen. Älsklingen köpte även en tröja/poncho till mig. :D Sötast, han skämmer bort mig alldeles för mycket<3 Inte för att jag klagar hehe.
Det var även tänkt att jag skulle köpa löshår idag men jag ångrade mig precis innan. Har kommit på att det inte är något för mig, jag vill inte behöva förklara att mitt hår inte är äkta så fort man får en komplimang för det. Har ju ändå rätt tjockt hår som det är så vill inte lägga pengar på det. Väntar hellre två eller tre månader (true story det växer som ogräs...) tills håret är den längden som jag vill ha det! :D
Plus att då får jag mer shoppingpengar till Paris, win-win situation! :D Åååh jag är så galet taggad, kommer ha med mig systemkameran och eventuellt extra blixt också; så det kommer komma upp galet fina bilder här på bloggen när jag kommer hem! :D

HAHA! best photoshop ever


drömkroppen at the moment

Hehe typ stalkar hennes blogg, det är typ hennes och fokis som jag läser varje dag. :P


<3

Även om vi är så olika man kan bli; så är du ändå den bästa systern man kan ha!

vi åker in till stan i veckan och fixar den där grejen du pratade om sist!



möms middag


grötigt värre

Var hos läkaren på morgonen, det gick bra, bättre än vad jag trodde. Sen kom jag hem och åt frukost, gröt med gojibär och massa nyttiga grejer. Alltid bra att börja dagen med nyttig mat! Sen fick jag för mig att baka (kan även ha varit Jonas som bad mig) och bakade kakor som syns på bild i det tidigare inlägget. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror jag åker till Jonas och äter kycklig & avokado. Nya favoriträtten! :D


got bored, made cookies.



how i feel at the moment...


yada yada, i'm not the fattest chick in the world så jag får inte klaga. men det var länge sen jag kände mig så här ur form och äcklig. men det får mig bara att bli mer taggad på att träna och vara hälsosam. tänker inte ens ha en dag ledig nästa gång min träningsperiod börjar. 100% protein och grönsaker, nada kolhydrater och annat shit. vet att jag klarar det också, kommer antagligen get in shape innan maj. få människor har samma nivå av självdiciplin som mig. det är väl i alla fall något jag kan vara stolt över..

everything blah

Har hängt i stan hela dagen och sen blev det middag (hamburgare) och efterätt (chokladfondue med massa frukt) hemma hos Jonas mamma. Trevligt trevligt. Men är fortfarande sjukt deppig så ska typ ligga i fosterställning och stirra apatiskt nu och sen sova. Ska upp tidigt och gå till läkaren imorgon.

take me away please.


om man ändå hade en liten bebis!

ÅÅh så söta barnkläder det finns nuförtiden! <3 Annat var det ju när man själv var liten på 90-talet, fy fasiken. -.- Don't read too much in to this now hippie.....


shopping<3

ÅÅåh, vet helt klart vilken affär jag ska åka till imorgon! :D Om de inte skulle ha det jag vill ha inne, så får det nog bli så att jag beställer från internet, men skulle helst vilja prova kläderna innan. Plus att jag vill vara säker på att jag fått de innan söndag då jag åker till Paris!



depp

Är inne i en deppig period för tillfället, känner mig väldigt "forever alone". Trots att jag egentligen väldigt sällan är ensam. Konstigt det där... Får fortsätta med att tagga inför paris (åker nästa vecka redan!!) för att hålla humöret uppe! Har saknat Jessica asmycket så det kommer bli superduper nice att träffa henne! :D
Snart kommer Virre komma hem också, alla besties of buddies som varit borta utomlands kommer snart hem (Nastaran har ju redan kommit hem som tur är, annars hade man väl dött av boredom haha) så jag är taggad på det också! Har typ inte ätit på levinsky's sen Virre åkte, det är en tradition vi två har sen vi var riktigt små, levinsky's & bio, som jag inte vill bryta med någon annan haha!


thailunch och evighetspromenader

Det var rätt skojsigt igår på Copperfields faktiskt, bandet (vi såg bara ett) var jättebra och det var bra stämning. Helt fullt var det också. Efter det drog vi vidare till mcdonalds as usual, tycker dock fortfarande att ders mat är vidrig. -.- Förstår inte folk som kan äta deras mat varje dag, eugh. Efter donken åkte vi hem och jag däckade typ på 2 sekunder haha.

Vaknade rätt sent idag och då gick jag och Jonas till thairesturangen i silverdal och åt lunch. <33 Det var i vilket fall jättegott, jag åt någon söt ananas/kycklingrätt. :D Dock orkade jag inte ens hälften, åt nog bara 1/3 typ. Fattar inte varför det inte alltid finns barnportioner på resturanger, finns väl inte många som orkar äta upp allt? Waste of money. >.<
Efter det gick vi till Kista, mötte upp med Jonas kompisar, sen till Helenelund igen, sen till Sollentuna, och efter det hem. Totalt tog det väl kanske 4-5 timmar. Så det blev en jädrigt lång promenad haha! Nu är jag hemma hos mig i Kista igen, funderar på att göra det här till en spelkväll och bara nörda spel i några timmar heh.


superfresh chey som nyss vaknat och inte helt återhämtat sig från kvällen innan haha..


kvällens utstyrsel

Ska iväg på en spelning ikväll med Jonas och hans kompisar. Whee! Har lite klädångest, mest över att jag använder leggings som byxor... Hoppas på att det är mörkt överallt och att ingen märker något hehe.. annars känner jag mig rätt söt idag faktiskt! Tycker jag börjar bli bättre på att fixa håret och sminka mig själv nu efter att ha övat några dagar. Fortfarande inte lika snyggt som när Emelie fixar det men ändå.


s-h-o-p-p-i-n-g!

Köpte ett par ljusblåa/mellanblå (beror på ljuset) chinos-liknande byxor idag, hehe känner mig lite smågalen. Men de kostade bara 99 spänn så det sved inte så mycket i plånboken. Köpte även en rockig topp (Rock Revolution), då de jag har blivit väldigt slitna med åren. Kom även hem med ett par supersöta volangstrumpor och ett par svarta leggings. Yay!


yaaaaay jag lyckades vinna över CSN!

Haha på gränsen till tårar i ögonen, guuuuuuud va underbart att ha cash igen! :D Detta är beviset till att mycket bitchande = cash! :D Dock ska ju 80 % sparas till Parisresan, men det känns skönt att ha pengar som regelbundet kommer in på kontot igen!


pies all around

Jonas bakade en "nyttig" paj med kesella & bär till mig för några dagar sen, haha, tyckte det var gulligt. Han gjorde till och med såna där "stripes" grejer på pajen. Even I don't make those fancy pies. :P


pw

Var ute på powerwalk i nästan 2 timmar igår med Hippie. <3 Mysigt att komma ut och röra på sig, plus att det är så himla fint vid Edsviken! :D Imorgon måste jag verkligen komma iväg och shoppa! Suck att man är så seg... Behöver köpa en rockig topp typ och mascara. Egentligen också ett par byxor för de jag har vägrar hålla sig uppe och tajta men.. ja. Cash is not happening at the moment.


RSS 2.0