bara en dag kvar nu, hallelujaaah!

Snart, snart, snart blir det helg för min del. Äntligen. Efter 11,5 h imorgon så kan jag ääääntligen ha sovmorgon och bara slappa. It's gonna be so näjs. Man uppskattar verkligen inte att vara ledig om man inte har jobbat svinhårt, det gör i vilket fall inte jag haha. Ska fira det genom att åka till Ikea och äta skitbillig mat och låtsasshoppa grejer till min framtida lägenhet. Sen blir det nog även träning på det hehe. :) Jag <3 gymmet nu liksom. ;D

Kommer uppdatera er (jag vet hur extremt intresserade ni är;)) regelbundet om min väg till drömkroppen. :D Borde ta en-två månader ungefär, om jag gymmar minst 2 gånger i veckan och går ut och går varannan dag. Me so excited. :D Har ju inte direkt något annat mål för tillfället i livet, så kan ju lika gärna satsa stenhårt på hälsan.

jobb, gym osv

Slutade tidigt (eller ja, typ den tiden normala människor slutar från jobbet), kl 16:00 idag!! :D Så efter jag kom hem och åt middag så drog jag iväg till gymmet och körde ett core-pass, helt själv! Poäng för självständighet osv. Ser dock inte fram emot träningsvärken imorgon, då jag även ska jobba långpanna, 11,5 timmar. Osexigt värre.
 

Me at the gym, all happy and carefree. Eller nåt.Vad jag har att jobba med, my stupid löövehandles. Magen har jag lyckats få någorlunda platt i alla fall, så länge jag håller mig undan laktos och gluten så mår min mage finemang, men har svårt för att få sådär superfit mage (utan lovehandles gärna..) Men har lovat mig själv nu att inte ta några jobbpass på måndags- eller onsdagskvällar, för då ska jag gå på core-pass! :D Känns faktiskt riktigt bra att jag börjat ta tag i min hälsa riktigt ordentligt igen! Det enda som skulle kunna förbättras är väl min diet, typ att jag borde äta oftare. Men svårt att äta när man inte alltid har lunchrast på jobbet haha. Dock försöker ju sushikockarna göda mig ordentligt, tvingar alltid mig äta massa konstig sushi haha. >.<

pre-workout food


Stupid kamera som inte vill samarbeta. Kvalitéen blir sämst på alla bilder. >.<

sleepytime soon

LLigger i sängen och kollar på Gilmore Girls. Perfekt när man ska sova. Kom hem sjukt tidigt idag eftersom en av kockarna skjutsade hem mig. Åh jag vill också ha en bil... fett skönt att kunna åka hem efter jobbet och vara hemma på 10 minuter istället för 40... -.- Blir ju som sagt jobb imorgon också, ska ju jobba 7 dagar i rad.. 5 jobbiga pass kvar, men kommer tjäna crazy mycket pengar, typ den här veckan kommer jag tjäna mer än vad jag fick ihop hela förra månaden. Sweet. :)

smoothie frulle


middag


dagens pancake-cake frukost

Har precis fått i mig awesome frukost och ska nu bege mig utåt med mamma och jogga lite. Najs. Senare idag så blir det jobb, 16:00-21:30. :)


looks pretty yummy riiight?

chillbox

Idag var jag i Täby Centrum för första gången och chillade runt (bland annat på Chillbox hehe..;)).


Tjockisen själv. -.- Får tänka på att jag kommit igång med träningen ordentligt nu i alla fall, så kommer nog bli nöjd snart... Köpte i vilket fall den här megasöta klänningen för 159 kr. Så nöjd. :D Kommer bli jättefin med ett coolt statement halsband eller en lite mer avancerad sminkning!

Me at chillbox i Täby. Thihi, meganice frozen yoghurt. :D <3

Jag var nyttig (va ovanligt) och valde naturell yoghurt med 1,6 % fett och sötad med fruktos. :) Som tillbehör blev det papaya, jordgubbar, blåbär, kiwi och riven kokos. SUPERNICE! :D


Omg kolla Jessica!! I Täby centrum till och med!! Eller så är det jag som är seg och så har Sephora funnits i Sverige all along. :P Tänkte på dig när jag såg den iaf! ;D

peanutbutter cheesecake bars


min nyttiga frukost

Pepparkaksgröt med hallon, björnbär, blåbär & banan. Till det hade jag kesella med kanel på, och drack Chai-Te. Mums. :)

duktig igen!

Idag startade jag och mamma dagen med att gå till Häggvik för att handla. Sen gick vi hela vägen tillbaka.. man var ju aningens trött efter den promenaden, tog över 2 h. Sen bakade jag cheesecake, och efter det så träffade jag Lovisa och drog iväg till gymmet och gick på ett core-pass. Fett produktiv och nice dag! Nu ligger jag i sängen och kollar på Everbody Hates Chris. :) Talk to ya'll laterz.

pretty awesome hair


things are (almost) looking up...

Har varit riktigt duktig idag, gick en powerwalk på drygt en timme ute i skogen, körde en halvtimme styrka här hemma också, sen så har jag varit superduper nyttig hela dagen och följt mitt matschema på pricken. Och för typ en timme sen ringde chefen så nu har jag kirrat 7 dagars jobb den här och nästa vecka. Yay money. :) Och om cirka 2 veckor så ska jag eventuellt på en plåtning, så då MÅSTE jag vara in shape haha (no more jiggle-monster). Får inte fuska en endaste dag nu alltså. Tror till och med att jag ska gå på ett friskis&svettis pass (har ju ett på senaste tiden rätt oanvänt årskort där...) imorgon, såg att de hade core på kvällen, så jag kanske vågar mig iväg på ett sånt haha.. Måste fixa min mage, den är inte i närheten av så platt som jag vill att den ska vara...


What to bake...

http://www.poiresauchocolat.net/2010/05/whisky-and-dark-chocolate-beautiful-and.html
http://www.poiresauchocolat.net/2010/10/epic-brownie-gateau.html
 
http://www.poiresauchocolat.net/2011/07/honeybee-chocolate-cake.html

öögley bunneey



once on the lips, forever on the hips

wish i was this happy. önskar jag kunde skriva ut allt som var shitty just nu men har varken tiden (ska jobba imorron så måste sova snart) eller orken till det. köpte iaf nyss tabletter som jag tror kommer få mig att må bättre. som förut<3

black n white


my saturday


.


sometimes it's just close to impossible to stay positive

need to get away from it all.

healthy chocolate & coconut wholegrain oatmeal


workin' and so on..

Jobbade idag. Blir jobb imorron också, blub. Trött osv, ska kolla Gilmore Girls och sova nu...


hawaii maybe?

Kollar efter olika skolor på Hawaii. Har dock fortfarande inte bestämt mig för om jag ska till Hawaii, San Fransisco eller LA. Men tänkte börja med att kolla en i taget. :) Åh är fett taggad nu alltså. Skulle vara sjukt nice att ha ett mål och inte bara gå runt och hoppas på ingenting liksom. :)

my cute sister <3


Chocolate Covered Brownie Ice Cream Sandwich


homemade vegetarian superhealthy sushi lunch

Dom ringde precis från jobbet, ska tydligen jobba öppning & lurre på torsdag. Sådär taggad alltså, lunchen är så brutalt jobbig på mitt jobb, stört mycket folk och alla är specc och konstiga. Men det betyder i alla fall mer cash så det är ju positivt.. Måste börja spara mer pengar (har rätt mycket sparat redan, men behöver mycket, mycket mer...) och hitta ett heltidsjobb tror jag om jag ska kunna flytta utomlands i vår... Stress! :O
 

One Epic Breakfast


Testade att göra Ägg&Bacon "cupcake" för första gången idag. Så awesome!!! :D
 

me me and some more of me


mami<3


breakfast

What to do today....


me loves sushi

Jaaa gratis suushi. The Reason Why I Work. Haha. ;P
 

shu bree

Nu ska jag börja tagga till jobbet. Sååå inte taggad, men ändå. Need the cash badly. + att jag får äta gratis sushi hehe. Hörs ikväll dårå. ;D


haha, pimp my picture!

Juarlos & Mercedes (mitt och Jessicas italienska alter egos) på bild. ;D


Juarlos mucho gusto his 'stachio.

serious cravings..

Oooh så shoppingsugen alltså.. Funderar på att ta en liiten, liiten runda imorgon innan jobbet. Fast jag borde egentligen inte... But me really wanna... Självklart bara nödvändigheter hehe...


evening snack

Äter grilled cheesesandwich, dricker té och läser min nya (lånade den för några dagar sen) bok The Hunger Games. Har precis börjat på den så hoppas den är lika bra som Fear and Loathing in Las Vegas som jag läste i Italien. :)


cute dresses :)


stuffed vegetarian bell peppers

Fixade egen middag ikväll! Gjorde vegetarisk fylld paprika med zuchini, svamp, krossade tomater, mozzarella, morötter osv. Supergott och nyttigt! :)

 

motivation

Kinda need it right now. Måste göra många viktiga val nu framöver (typ ska jag flytta utomlands, plugga, resa, fortsätta jobba extra, eller skaffa nytt heltidsjobb, satsa på att skaffa lägenhet här i Sverige, eller starta en bakblogg?) men har ingen aning om vad jag ska välja och vad jag ska göra.. så jobbigt. Vill göra så mycket saker men samtidigt ingenting. Bleh.



pretty face

Funderar på att dra in till stan och kirra extensions imorgon. Kan inte på fredag eller söndag för då jobbar jag. Men är fortfarande osäker på om det är värt det... Aja får väl se om jag drar dit eller inte, skulle vara najs att äntligen få långt hår (känns som jag sparat i evigheter haha).


dieter osv

Det går förvånansvärt bra att vara nyttig nu efter resan. Åt ju liksom inget annat än pasta, pizza och glass i Italien. Har kört stenhårt efter min diet, dvs inga onödiga kolhydrater de två senaste dagarna, äter ju självklart sallad osv som innehåller kolhydrater, men inget onödigt socker eller pasta, potatis osv. Det känns rätt bra nu och jag har tillräckligt med motivation för att klara det här. :) Vill verkligen komma i form nu (och är sjukt trött på att äcklas av min kropp och min egen lathet.. det är inte gott att hetsa i sig onyttiga grejer VARJE dag. Tycker i vilket fall inte jag, jag kan leva mycket längre på känslan av att vara riktigt nöjd med min kropp än lyckan en godispåse ger) och vara lika nöjd med min kropp som jag var för drygt ett halvår sen. :) Har till och med börjat dricka mina proteindrinkar igen! :D Hehe funderar på att köpa någon ny smak, såg att de hade fått in Cookies & Cream nu. Fast det kostar ju också 600 spänn för en påse. :/ Får se om jag kan hitta någon som vill dela på priset, jag äter ju knappast 2,5 kg proteinpulver. :)
 


lunch yumminess


gott&amp;blandat



gelato


chillin' on the trappa




The Vatican // The Pope Crib


SWEETY ROME

Här åt vi frukost och fikade sista dagen. Supermysigt, supergott och supertrevlig personal! :D De kan dock bara prata italienska men det gick rätt bra ändå. :)

Collosseum

Verkligen sjukt vackert. Något man inte får missa om man är i Rom!


ROME

Idag har jag inget bättre för mig än att lägga upp en mindre bildbomb med bilder från Rom och skriva lite om hur epic resan var haha. ;D
 

Jaa här är då utsikten från mitt och Jessicas hotellrum. Fett nöjd med rummet och hur fräscht det var med tanke på priset. Förväntade mig inte det så blev glatt överraskad. ;D

Fountain di Trevi (stavning most likely off) där jag och Jessica åt glass första dagen. Många gelatos blev det hehe..

Pantheon.
Pantheon's torg
Rome by night
 

yum


RSS 2.0