ute på prommis med mamma

Var ute på typ en timmes pw idag med mamma på Järvafältet. Fick trots det ångest över att jag inte tränat, men missade självklart även precis passet jag ville gå på, så kan inte dra iväg till gymmet heller... Så nu sitter jag hemma med världens psykbryt och vet inte vad jag ska göra. Skulle träffat en kompis ikväll men fick ställa in eftersom jag gick ner mig totalt på typ 10 min. Yay för mitt känsliga psyke. Orkar inte träna hemma heller, ugh känner mig sämst i världen just nu.

Klippte håret idag i alla fall. Så jag är fin i håret nu för tillfället, alltid något...


fail.
 

lite brunch typ


lite foodporn den senaste tiden


Blev supernöjd med brownie tårtan, den kommer jag definitivt göra igen! :D

dagens fantastiska frukost!

Blev en rejäl frukost idag, väldigt god också om man får säga det själv heheh. ;P Trodde jag skulle till gymmet nu på förmiddagen men insåg att jag mycket hellre låg i sängen än hetsade till gymmet så ska köra dubbelpass ikväll istället. Blir Core + Medel, 2 h totalt. Woop woop, fett taggad på komma igång med att träna nu! :D Speciellt nu när jag har så snygg träningsoutfit från Victoria Secret lol.

tastylicious

post work snack

imorgon blir det gym!! sjukt taggad yay:D




me


Måste klippa mitt hår såfort jag är ledig, det är verkligen sjukt slitet, går inte ens att borsta längre. :< Sjukt nöjd med min Victoria Secret hoodie i alla fall! Shoppade loss där när jag var i London. Köpte även en hel del från New Look och Primark. Kommer inte lägga upp några bilder för det pallar jag inte. :P Shoppade stört mycket i alla fall ;D


dagens mat ♡

Min pre workout lunch :) Sallad behöver inte vara tråkigt! :D

..Och mitt postworkout snack, fruktsallad! Yummy yummy in my tummy! :))





bildbomb nr 2 från London




































bildbomb / day one in London






















TAGGA LONDON!

Eftersom jag inte varit i London tidigare så får ni istället en bild från Paris, var där för ungefär ett år sen nu! :D WOOP WOOP hoppas det blir kul i London och att jag hittar ut från flygplatsen hehe. ;D

 

work & food


rocky road


blah blah blabbity blah

 
Mitt ansikte känns konstigt nu. Typ som att jag inte känner igen mig själv när jag kollar i spegeln. Weird.
 

Min nya standard lunch på jobbet. Brukar oftast bli Shake Mushi utan ris & sås + sushi. Eller Bibimbap med lax utan ris. Har blivit en sån tjockis alltså.. eugh. Men det är så goooott + gratis. Och man blir så hungrig av att jobba haha.

at the gym . . .

Hatar min kropp just nu. Men det har jag gjort rätt länge, typ ett år snart, kilona vill bara inte försvinna (antagligen pga temlan osv. på tidigare bild). Oh well, det fixar sig väl snart. Man måste ju hoppas, annars blir livet väldigt svårt.

ful med fett hår och inge smink.

den försenade temlan

Ikväll har jag gymmat. Och ätit semlor. Och godis. Och brownies. Yep, fin dag. Sitter nu hemma och är deppig, standard fredag alltså.. Den enda dagen jag är ledig och den dagen jag ALDRIG gör något kul. Jag får väl helt enkelt hålla mig och försöka tänka på att jag antagligen kommer ha rätt kul i London. ;P


g'night osv!


kokosrutor


breakfast / brunch in london

Ottolenghi
The Diner

Bill's Café
The Breakfast Club

Gymmet osv

Var på gymmet igår och idag. Såå skönt. Önskar ändå att jag hade mera ledig tid så att jag kunde gymma varje dag men vad ska man göra, jobbar man så jobbar man.. Imorgon blir det jobb som vanligt, standard söndag. Bleh. Aja får tänka på all shopping jag kommer kunna göra i London.


Gjorde yummy middag till familjen idag när jag kom hem från 75 min passet. Var vrååålhungrig då!

mitt kvällssnacks innan sleepytime

Ska jobba 11 h pass imorgon och även på torsdag så måste sova nu ifall det ska finnas nån chans till att jag ska palla.... Gonatt på er!


VS shopping

Yep har börjat tagga redan nu inför mitt besök på Victoria Secret när jag är i London! :D Yayayaay! Dom har verkligen sååå mycket fint! Speciellt deras body mists (men även deras Brazilian Bikini Bottoms, som inte finns att köpa nånstans i Sverige!!) är jag taggad på att köpa, har hört att kokos och även deras mango ska lukta supergott! Kommer nog även bli någon bikini / trosor som man kommer hem med också hehe.

gonatt 'rååh!

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och jobba. Slutar dock i normal och mänsklig tid så kommer hinna gymma på kvällen, skojigt värre!


hello london!

Resa till London äntligen bokad!! Den 19:e februari åker jag, relativt snart alltså! Två veckor kvar. Gonna shop 'til I drop! Lite grejer jag vill hinna med medan jag är där är följande :

Besöka Hummingbird Bakery.
Shoppa!! T.ex Primark, Topshop, Victoria Secret!
Besöka Godiva Chocolates. Om jag har råd hehe.
Äta Fish n Chips.
Besöka lagom sunkig brittisk pub.
Besöka The Breakfast Club.
Göra sjukt turistiga grejer, som t.ex ta en telefonkiosk bild. Även besöka något roligt ultraturistigt muséeum.
Besöka Starbucks. You know, just something you gotta do.

Yup det är det jag kommer på bara sådär. Kommer säkert komma på flera saker innan jag åker! Superduper taggad är jag i vilket fall! :D

 

 
 

ny skjorta

Köpte en ny skjorta för några dagar sen, supermysig är den, fast jag kommer antagligen mest använda den till jobbet. :)
 
Var i alla fall ute på en powerwalk imorse och ikväll ska jag eventuellt på två stycken gympass! :D Får se dock hur jag känner efter det första haha. Måste ta kontroll över min kropp i alla fall, det är så lätt att bara inte bry sig nu när det är vinter och man ändå inte visar upp kroppen (gör inte direkt det på sommaren heller.. but you know what I mean). Men jag tänker börja tagga redan nu inför sommaren haha. ;P

Måste köra något benpass inom snar framtid, katastrof. -.-

pannkisar till brunch med mamis!


fail dip-dye hair

Det är lite ett work in progress at the moment, får fixa det på måndag om jag har tid. Men yeah, det är svårt att få det att se bra ut när man gör hemma själv haha.

me today

Tjenare! Igår gymmade jag, idag har jag inte gjort så mycket alls. Lördagstandard, mest ångest inför jobb imorgon. Yayness.

vill resa nu.... ffs.


Min brunch in bed #älskarminnyamobil<33


RSS 2.0