me at mq (y)


randomhängde på mq när pappa köpte kläder.


åt lite för mycket ben&jerrys. sista gången nu innan hawaii, måste skärpa mig och börja äta nyttigt. har oftast lyckats med att hålla mig nyttig innan resor, sånt brukar kunna motivera mig så vi får hoppas på att det blir så denna gång också ;P


lite snack-i-lackin' idag. mumsig torkad mango + jordgubbar. gottis ♡

chillar på gymmet. körde ett medelpass idag, höll på att svimma i början, kändes som att jag hade feber och mådde jätteilla men kämpade igenom det. förhoppningsvis blir jag inte sjuk, ska ju jobba rätt mycket framöver -.-


mysig bild. känner för att ta en pw ute i naturen igen men tror inte min kropp orkar med det idag :(

så sjukt taggad taggad!!! kan det bli juli någon hång ellerh? har lite ångest över att mitt pass inte kommer hinna bli klart i tid. fy inte nice o behöva betala 1000 spänn för ett tillfälligt.

det här var min frulle idag! möms. men tråkig.. tror jag ska börja med någon ny gröt, är väldigt trött på havregrynsgröt atm.


so sleepy

Kom hem från jobbet. Åt grillad kyckling. Åt rabarberpaj. Åt godis. Kollade på 3 avsnitt american dad. Nu sova, imorgon blir det gym (yay x 100) och jobb igen.

May. 15, 2013

dagar kvar till Hawaii! <3

May. 13, 2013
sleepy time!

Imorgon blir det jobb, hela dagen lång. (Y) Men sen så är jag förhoppningsvis ledig på måndag, då jädrar blir det träning! Gick bara en morgon pw idag, bleh. Känner att promenader inte riktigt gör så mycket för mig, måste köra riktigt intensiva pass för att känna av något!

Gonatt på er!

new shorts
picknick ♡

Var och hälsade på Virre i hennes fiiiina lägenhet idag. Superavis är jag! Vi gick i vilket fall runt lite där hon bodde (vid vattnet i Hornstull) och så hamnade vi på Reimersholme där vi hade en liten mini picknick med frukt och mandelkaka. Mysigt värre i solen!


cherry blossomspammar bloggen idag. men nu ska jag sova, dödligt trött av allt jobb idag + bakandet. herråååå

so much foodvill inte äta men måste... hatar food pressure. alltid är det något, bajs.

sjukt goda!!

Dör för cookie dough smaken. Strawberry Cheesecake var dock ingen höjdare. Ser fram emot coconut cashew!!what i do all day everyday... except tomorrow!

Imorgon blir det picknick time med Virre, ska bli sjuukt mysigt. Ska försöka hinna med att träna innan också, need to start moving mah ass. (y)ute på kvällsprommis


a hairy change

Färgade även håret idag. Yup :)

success!

Idag har jag gått på en kamerakurs, den var rätt bra faktiskt. Mycket information och fakta om kameran och hur man tar snygga bilder, yayness! Ska försöka komma ut och ta lite landskapsbilder någon dag framöver, oftast blir det ju bara på mat haha.

På eftermiddagen träffade jag finfina Virre och vi drog och fikade och pratade lite. Gjorde även lite planer för nästa helg då vi ska ha en myspys picknick. Har även lovat att baka passionfrukts cheesecake, blir nog riktigt trevligt. :D

Ja ikväll skulle jag ju gymma men... yeah. Det blev inte så. Har i alla fall lyckats hålla mig från att äta för mycket och har endast ätit nyttigt så tänker se det som ett framsteg ändå.


trött, tröttare, jag

Skulle gått på en spelning idag men orkar typ inte. Ska upp tidigt imorgon för att gå på en fotokurs. Bleh. Aja får ta det lugnt sen i alla fall, vill verkligen hinna med att gymma imorgon! Pinsamt hur länge sen det var nu. Feels like I'm the fattest person ever atm. (y)

äntligen helg!! :D

sexy på jobbet idag. (y)

RSS 2.0