fashion i want

Känns som att jag inte har några fina kläder. Sadness. :< Får köpa något på måndag. MÅSTE köpa en ny väska i vilket fall, har ingen som går att stänga. :/


fotografiska och hälsosam lurre

Idag var jag med mamma på Fotografiska Museumet (blev att hon bjöd mig på både det och maten, fast det var meningen att jag skulle betala haha.. typiskt mamma), sen åt vi både varsin Hälso-lunch på söder. Mumsigt värre. :)


Kolla Jessica! :)

Rome on a budget haha! Men det där kort-erbjudandet lät rätt bra, iom att man kommer in på flera museum och får åka deras buss hur mkt man vill för 8 Euro / dag. Check it out!

http://www.wheninrometours.com/Italy-Travel-News/How-to-Visit-Rome-on-50-Euro-per-day.html

dagens frulle


goodnight dudes

Ska sova nu, är fett trött efter jobbet och sen så spenderade jag och Jessica typ hela kvällen med att gå igenom vartenda europeiskt land för resan haha. Blev ju dock Italien, tror det kommer bli supernice.


yaay har bokat en resa!

På onsdag (!!!) så kommer jag och bästa Jessica att vara häääääärrr.....

Hehe de som inte fattade av bilden, så är det alltså Rom som jag ska åka till. Supertaggad!! :D

Några av grejerna jag vill göra! Något du är taggad på Jessica haha? ;D

young, wild & free

Imorgon blir det jobb på sushibaren, sen drar jag över till Jessica för att äta middag och ha det mysigt. :D Mindre taggad på jobb dock, hoppas verkligen inte det blir lika stressigt och jobbigt som sist jag jobbade (igår..). Katastrof. >.<


future plans // random dreams

Har bestämt mig för att jag vill resa, nuuu. Helst innan den 15:e oktober. Men vet inte vart jag ska åka, hur länge jag ska vara borta och om jag ska åka själv eller tillsammans med någon. Aja... håller på och gör lite listor med random ställen jag vill åka till, och hur länge jag vill stanna/vad jag vill göra där. Här är några av de platserna! :)


nyttiga banan pannkakor :)


yumyum

Skulle vilja testa att baka det här... hmm...

fashion inspo

Skulle vilja boka en weekend till London eller Barcelona och gå runt i några av dessa awesome outfits! :D



nu ska jag sova

Jag och Emelie ska ut och springa tidigt imörrn! Gonatt på er.


my new sexxi hair color


irriterad på mig själv

Har så svårt för att bestämma mig för saker at the moment. Om jag ska se ut och leva efter vad andra tycker, eller gå efter vad jag själv mår bäst av... Vet själv att jag mår allra bäst när jag äter nyttigt och tränar regelbundet. Men om jag gör det igen så kommer jag gå ner i vikt.

Vill gå ner till 49 kg igen, väger typ 51-52 nu. Känner mig ju som sagt tidigare inte bekväm i mig själv eller min kropp längre. Men vill samtidigt inte se sjuk ut (har en tendens att bara gå ner i vikt på armarna och benen, typ ingenting på magen tyvärr.. -.-), får väldigt ofta höra även nu att jag borde äta mer, men det är nog mest för att mina armar är hopplösa när det gäller att bygga muskler. Har dock tightat till dom ordentligt sen jag började jobba, fett nöjd. :D Men kommer i vilket fall börja träna som förut och äta bättre, har jag bestämt. (Har redan startat lite smått med att träna men har inte kommit igång med att äta helt rätt än). Så yeaaah hoppas det går bra nu och att jag har något att jobba mot. Skulle ju vilja boka en resa eller något, så att jag har ett mål att jobba inför. Det är jag mycket bättre på att tagga inför, typ en resa eller något speciellt som händer. Då kan jag skärpa till mig och verkligen träna hårt och äta rätt. Men att göra det bara för att, det har jag svårt för. Får försöka få tips från Mändumän, hon är verkligen min fitness inspiration, har alltid tyckt hon har assnygg kropp. Hehe själv fick man ju ärva den utmärglade looken med 0 potential till att bygga muskler bara fett, men iaf. Om hon kan så kan jag också. ;D


payday :D:D

Kollade nyss på kontot och hade för första gången någonsin fått mer pengar än jag väntade mig. Haha så glad just nu. :D

post workout food


whaddup doodes

Har spenderat heeela helgen med att jobba. Så himla trött nu. Men fett skönt att vara ledig några dagar (jobbar inte förrän på onsdag sen är jag ledig några dagar igen). Idag har jag varit förbi Sollentuna Centrum och handlat och nu tänkte jag träna. :) Sen kanske jag bakar också, men kan inte bestämma mig för vad jag ska baka så.. ;P Blir nog chillkväll ikväll med myspys och film. :) Så här intressant är mitt liv nu hehe. ;P

shuu bree!

Idag har jag städat lägenheten (helt frivilligt, omg). Och varit förbi jobbet och lämnat mina jobb-timmar. Fick höra att jag var fin idag, thihi. *odrägligt face* Spenderade även 4 timmar med att läsa ut den andra Vampire Diaries boken haha.. Tur att jag reserverade 3:an sist jag var på bibblan, annars hade det blivit riktigt jobbigt nu hehe... ;P Bokade även 4 andra böcker, har blivit riktigt nördig nu känner jag. Precis som jag var i mellan & högstadiet, då jag inte gjorde något annat än läste och nördade serier. Men det är faktiskt en riktigt mysig verklighetsflykt, jag har bara vanan av att överdriva så fort jag börjar gilla någonting. Men att läsa är ju bra för hjärnan har jag hört haha.


skinny love

Måste nog damma av mitt gymkort och börja träna igen (på riktigt, alla dessa powerwalks samtidigt som jag äter dåligt funkar fan inte i längden). Blir illamående varje gång jag går förbi en spegel nu. Fy....


basically my whole day in one picture

Gick till biblioteket idag och lånade den andra boken i Vampire Diaries serien, ahhmaahhgaawfddd. Och snubbarna som jobbade på biblioteket dömde inte ens sönder mig hahah (so awkward att gå till barn avdelningen för att låna en bok...). Good times. Nu ska jag fortsätta nörda den här boken, kanske blir att man tränar också, hörs senare i vilket fall. ;)


after workout snack. :)

Ska snart tagga ut och träffa Jessica, vi ska gå på Naturhistoriska Museumet. Yay, fett länge sen man var där. :D Igår var jag med Virrepirre i Sollentuna Centrum och kollade runt lite. Köpte mest tårtingredienser till pappas tårta. :)


randomness


pappas födelsedags(mini)tårta :)


this weeks cheatmeal (yummy peach pie)





partyparty ikväll

Ikväll blir det utgång och partyparty med Virre (fett länge sen vi träffades och partade.. fett länge sen jag var ute överhuvudtaget.. *nolifer*), blir nog Underbara Bar som vi hamnar på. :) Har dock extrem klädångest och känner mig fulare än fulast och som att inga kläder passar. Plus att jag antagligen åt lite för mycket tacos ikväll så känner mig gravid i 6:e månaden typ. Yey. ;P Lägger nog ut bild på slutresultatet i vilket fall, hur illa det än blir. :P

mysig dag med mamma<3

Åkte in till stan med mamma och gick runt i några affärer, sen åkte vi till Etnografiska Museumet och kollade på utställningarna och åt lyxig och supergod lunch. Nyttig var den visst också. Första gången jag äter vegetariskt och ekologiskt på resturang, blev faktiskt helt nöjd. :D Har alltid varit skeptisk mot vegetarisk mat men det var faktiskt både gott och smakrikt, fanns så många goda och roliga såser till maten så man tänkte inte ens på att det inte fanns något kött hehe. ;P





face





mr asshole

Spider turdface holding my tampong hostage... guess who won't be getting any sleep tonight... -.-

på g till jobbet


gårdagens frulle :)

Gröt med jordgubbsmos och chokladsmör på riskaka. Haha annorlunda frulle...


work day


salad for lunch // cleaneating


early breakfast




the plan

Imorgon ska jag få saker gjorda. Yes. Måste bli ändring på det här, måste försöka bli av med alla mina dåliga vanor, de blir bara värre och värre för varje dag som går. Till slut kommer jag inte kunna hantera någonting längre. Men nej så långt får det inte gå. Så imorgon tänker jag vakna upp tidigt, pigg och glad, äta frukost, träna, dra till banken och fixa med pengarna, dra in till stan och shoppa och sen kanske ha spa-dag eller något. På torsdag blir det nämnligen jobb. Sen kanske det blir utgång på fredag med Virrepirre, om jag har lyckats rycka upp mig tills dess. (Let's hope so). Så ja, det är väl typ det som är planen.

PRETTY BASIC LACE & KNITS


:(

Trying so hard not to hate how I look right now... Borde verkligen träna, men har ingen motivation. Det går liksom bara inte. Försökte komma iväg på en powerwalk nyss men det tog emot så mycket att jag stannade hemma istället. Känns bara så himla hopplöst, som om jag ändå aldrig kommer se ut som jag vill så varför ens försöka? Har aldrig varit tjejen som ansträngt mig till 110% för att look the best I can, men det har väl alltid varit för att jag aldrig sett poängen med det om slutresultatet ändå är fail. Oh well.. Tomorrow is a new day, då kanske jag är mer motiverad eller nåt.
 
 

nääääh för goda kakor = fatty fatty

Tur att man ska ut och springa nu i alla fall haha. Gjorde glass idag också... fy alltså, kommer rulla ut i spåret. Aja. Möms är det i alla fall.




tomorrow this will happen, awwwyeeah

http://tastykitchen.com/blog/2012/08/chocolate-chunk-cookie-dough-frozen-yogurt/
 

yumyum :D

working late = one late ass dinner


if i only didn't look like a freakin' squirrel...


 

wholewheat cinnamon waffle with homemade pecan FroYo!

Älskar verkligen som sagt att göra grejer som både ser och smakar onyttigt, men som ändå är nyttiga. Yum. :D

sjuk tjej :(

Har blivit magsjuk eller något liknande, har typ feber och mår bajs illa. Uggggghhhh. Hate my life alltså. Mår så himlans illa. Men vill så gärna träna... Hoppas skiten går över fort, kanske hinner dra ut och springa ikväll. Jobbade btw igår, det gick bra. Sushikockarna var (nästan) snälla. Heh.

 

happy face


Födelsedagslurre.

Bleeeh är så himlans trött just nu. Somnade riktigt sent igår. Fick höra att jag skulle få sovmorgon men mamma och Emelie väckte mig typ strax innan 8 med frukost på sängen haha. Blev ingen sovmorgon alltså, fick i alla fall supergoda american pancakes (nyttiga ofc) som Emelie hade gjort. Gott. :D


yaaay birthday osv!





en sån där frulle

Imorgon fyller jag år. Inte så taggad. :/


myskväll

För imorgon blir det jobb. Jupp.


frulle


RSS 2.0