details of cake


Butterscotch pecan cheesecake


jag idag på jobbet

Superfulbild, men ville visa hur superbra min nya mascara är som jag fick i julklapp! Dom ser längre och finare ut IRL, tycker det är svårt att fota ögonfransar med mobilkamera...

 

*trumvirvel*

Vilken blir nyårstårtan? Det får ni se på måndag hehe.... Tror (hoppas) den kommer bli rätt spektakulär.


work tomorrow

Ska jobba på sushin imorgon, blir långpanna som vanligt. Dock rätt taggad på att äta sushi hehe. Tror jag ska testa mig på sashimi också, har aldrig ätit det förut. ;P Sen är jag förhoppningsvis ledig på nyår. Inte för att jag ska göra något viktigt, men ändå. Aldrig kul att jobba röda dagar. ;O

sådär snygg (....) man bara är på jobbet


Jag hade en timmes rast idag + en minimal matlåda med kalorifria nudlar och sallad.... I got bored very fast. Har ätit som en häst hela kvällen också, enda sen jag kom hem från jobbet. Har inte alls ångest..... Vet inte om jag ens kommer fira nyår, känner mig fett nasty atm. Lär ju inte gymma innan dess heller så... yeah. Kommer nog inte vara så social i framtiden misstänker jag.

jobb jobb...

Ska jobba idag på MQ igen. Och såg precis att det sista passet på friskis är kl 17.00... lär ju inte hinna. Bleh. Igår skulle jag också gymmat, men jobbade till 20.00... så det funkade inte heller. :/ Kan typ aldrig gymma, it sucks.

sicko

Om jag inte jobbar sent imorgon (*håller tummarna*) så ska jag köpa gymkort och sen gå på ett Medelpass på Friskis (yaay äntligen får jag träna!) kl 19.00. Sååå taggad på att få komma igång och röra på mig, känns som att jag är sjuk och mår dåligt hela tiden nu sen jag slutade träna. Jättetråkigt. Var hemma från jobbet idag för att jag var sjuk. Imorgon måste jag dock rycka upp mig och jobba, har inte så många pass kvar innan nyår liksom.
 

Bild från när jag och Jessica var vid Pantheon i Rom. :) + den ogenuina glassen haha.

lite random pix från julafton


coconutpie /oredigerad


så sant

Är rätt glad/nöjd över att jag nu lyckats spara ihop 20.000 kr helt själv. Det låter säkert inte som mycket för folk som har heltidsjobb (och typ får in 20.000 i månaden:P), men eftersom jag jobbar för typ slavlön och endast jobbat extra på helger de senaste månaderna (reste ju även till Italien i oktober så där försvann ju en del cash..) så är det rätt strongt jobbat. ;D


julafton

Jag langar cp-fejs.


 

jobb & personalfest

Hade skitkul igår på personalfesten, alla från resturangen gick till en Grekisk resturang på Kungsholmen och tjockade i oss mat och dricka tills vi nästan spydde. Jag fick även med mig en julklapp från jobbet, typ 3 kg choklad hahah. Gonna get so fat. Fick sällskap hem på nattbussen sen också, kul att inte behöva åka hem själv. Låg i min säng vid 4.00 typ. Jobbade från 10 så det blev en rätt lång dag haha. Men kul ändå!
 
Nu är jag ledig tills den 26:e då den galna rean på MQ börjar... Craaazyy. Ska försöka haffa några grejer själv också thihi.


(ja hela säcken är full med olika sorters tryfflar och praliner.. fuuuuuu...)

jultryfflar


red


sovmorgon

Vaknade för en timme sen kanske, mår ändå rätt bra idag måste jag säga. Kanske är för att jag fick sovmorgon. Har även precis ätit frulle. Funderar på om man kanske skulle ta och träna nu på morgonen innan jobbet. Börjar inte jobba förrän kl 14:00 idag (jobbar iofs till stängning, which kinda sucks..) och jag måste verkligen fixa de sista julklapparna nu (typ de till pappa... bleh han är alltid så svår att köpa till... -.-)

mys

Har druckit hemmagjord glögg och ätit (nygräddade) saffranbiscotti med mandlar ikväll. Yummy! Kom hem från jobbet runt 18:00 någon gång, sen har jag bara bakat och chillat. Supermys.


liten stressad update

Igår jobbade jag på MQ till 17:00 (det gick helt ok), sen träffade jag Denisé och gick på afterwork på Foo Bar. Superkul ställe att hänga på + att träffa Denisé igen som jag inte träffat på evigheter! :D Nu ska jag till jobbet igen, jobbar återigen till kl 17:00. Yay, imorgon ska jag slå in alla julklappar som är kvar!

matlådan imorgon

Yes det är nog dags att jag börjar lära mig laga "riktig" mat... Testade ju att tillaga kyckling en gång men den blev lite rosa i mitten och sen har jag inte vågat göra kyckling mer (hatar verkligen torr kyckling men lyckas inte få den perfekt tillagad så det känns inte värt det). Lax lyckades jag också bränna, fast den var sådär halvrå i mitten. Jag och mat funkar verkligen inte, om det inte är sånt man inte behöver tillaga så värst mycket. Typ det jag kan göra är olika sorters gröt, omeletter, pannkakor, mackor, sallader... yep. That's kind of it hahah. Jag kan inte ens göra pasta, inte för att jag äter det nuförtiden, men förut när jag gjorde det så blev den alltid hård eller överkokt. Hopplöst fall.


today

På morgonen var jag på möte med alla MQ människor och gick igenom massa regler osv. Sen drog jag till sollentuna centrum med mamma och kollade runt lite, köpte hårfärg, ett té med kolasmak och sprit (hehe) för att jag skulle koka glögg ikväll. Det gick superbra och blev supersmarrigt! :D Har dock haft migrän hela dagen vilket dragit ner stämningen lite, annars har det varit en helt ok dag. Är dock sjukt nervös över imorgon, typ spyfärdig... hoppas det går okej i alla fall. :/


Snor mammas mysse hela tiden haha. Har tröttnat på min pälsmössa, har haft den varje dag i typ en månad nu hehe.

Typ min mellis. Gött.

shoo

Ännu ett möte imorgon. Sen ska jag jobba på MQ på onsdag och torsdag. Kanske får mer pass sen, vi får väl se. På söndag ska jag i vilket fall jobba på sushin, sen blir det personalfest på kvällen. Sköjsigt.


crappy day


en såndär sushi dag

Hände inte så mycket på jobbet idag. Åt tofu sushi idag för första gången. Helt ok. Har blivit besatt av sushi, så man får ju passa (när det är gratis mohaha) på att äta tills man spricker när man jobbar. ;P Highlighten idag var väl när en snubbe bjöd ut mig på en dejt hahah. Han frågade om jag ville gå på bio med honom när jag slutat jobba. Gölligt. Vi ska gifta oss nu. True story.


nah nah nah


Välförtjänad fika!

Orkade dock inte äta upp allt, så sparade peppisen till senare. :)


home from a very snowy run...

Kom precis hem från en springtur/jogging/pw från Sollentuna, var ute i 45-60 min kanske. Älskar mina nya tabletter alltså, får så sjukt mycket energi! Hade aldrig orkat springa ute i det här äckliga snöstormsvädret annars! :D Nu när jag är hemma så har jag precis ätit en supergod tonfisksallad (tappar aptiten av tabletterna, så då är det extra viktigt att man har ett speciellt matschema man följer så man inte glömmer att äta). Har inte känt nåt behov av att äta godis eller söta grejer heller (halleluja moment) så just nu känns det som att det kommer vara superlätt att vara nyttig. :) Ska i vilket fall spendera resten av dagen med att ta det lungt, kommer ha det galet stressigt imorgon på jobbet...

"don't really know what to call these"-cookies


a new job

Dom ringde från MQ redan 3 h efter intervjun (dom sa att dom skulle kontakta mig på måndag) och sa att dom ville att jag skulle börja jobba, yay! :D Måste ha gjort någonting rätt på intervjun, har ingen aning om vad dock haha! Så ska in på måndag och skriva på papper och lämna mitt banknr osv, sen på tisdag ska jag på informationsmöte med en av MQ's chefer. Är rätt nervös men ändå taggad! På söndag ska jag jobba på sushin, sen i veckan får vi se om jag jobbar på MQ eller hos pappa. Tror det kommer bli rätt mycket cashflow nu i december iaf, tur det eftersom jag har köpt rätt mycket julklappar och har en del resor jag ska betala hehe..


Så här glad var jag i min nya ulltröja (julklapp till moí) när dom ringde och sa att jag fick jobbet thihi.

hejhej

Testade mina nya tabletter idag (imorse), har hitintills gått superbra! Känner mig piggare, mer alert och inte lika hungrig (eller sötsugen). Awesome. :D Proteinpulvret var också gott (för att vara proteinpulver liksom;P), köpte Hasselnöt/Choklad, ångrar inte det i alla fall. Nästa gång tänker jag dock testa deras brownie-smak. :)

 

today was ok

Kom hem för typ en halvtimme sen från jobbet. Helt ok dag faktiskt, åt god lurre och inte allför jobbiga människor. Imorgon ska jag på intervju för MQ. Får se hur det går haha, jag har ju inte direkt någon butikserfarenhet...


salted chewy caramel chocolate peanut bark (längsta namnet ever)


peppishusbak (one ugly ass gingerbreadhouse)


fitnessguru, gonna get in shape

Införskaffade mig precis lite saker från Fitnessguru. Så taggad (och fattig)! :D Köpte bl.a ett par nya fettförbränningstabletter, dom jag hade för ungefär ett år sen var bra, men har hört att de här är ännu bättre, så hoppas! ^^ Även ett proteinpulver som lät superyummy, ska testa att baka med det tror jag. :D Nu ska jag fortsätta kolla på Gilmore Girls och försöka sova, ska upp svintidigt imorgon. :(

mina resor 2012

Har visst blivit en del det här året ändå, fast man varit fattig haha. :) Ser verkligen fram emot att åka till London (januari), Spanien (mars) och Hawaii (sommar) nu! :D


thihi man är aldrig för gammal för hello kitty chokladkalender!


snack after work


mysig fika

 
Tror dock jag blivit sjuk. FML.


 

yesterday




Jobbade i Gamla Stan igår med pappa och halva släkten typ, som snövakt. Sååå tråkigt, men vad gör man inte för pengar + gratis resturang lunch haha.

pepparmint bark

 

pink fluffiness



Healthy Blueberry Muffin (gjord i micro)

Yep. Typ 100 kcal / muffin om man gör i stora formar. I små så är det väl 40 kanske.

 

deppiga tider (laddar därför upp den mest taggade bilden ever)

Vill hitta på något roligt imorgon! *wink wink* Vet bara inte vad... :O Ska köpa kalorifria nudlar i alla fall. Har ätit det en gång förut och det var faktiskt helt okej. Typ som riktiga nudlar, allmänt tasteless. ;P Men med wok var de rätt goda. :) Äter ju inte onödiga kolhydrater annars (förutom lite sötsaker då och då haha.. känns så mycket mer värt än pasta -.-). Såg btw precis genom min fitness-app att jag gått ner 2 kg sen jag installerade den, yay I guess. Har dock inte märkt någon direkt skillnad på kroppen (ville ju mest minska på låren den här gången), men det har bara gått en dryg vecka så.. Måste ändå börja träna mer, tränar bara 20-30 min om dagen, alldeles för lite för någon som mig. Men hittar inget bra och prisvärt gym. Bajs. :( Inte heller har jag hittat en rolig kampsport som inte kostar svinmycket. Hatar att vara fattiiiiig. Jaja får fortsätta leta helt enkelt.


stör mig sjukt mycket på hur jag ser ut för tillfället, känns som att jag såg mycket bättre ut förut på många sätt. kan vara att jag slutat styrketräna (och rent allmänt slutat trötta ut mig.. har fått världens sömnproblem de senaste veckorna.. ligger vaken hela natten och sover hela morgonen.. är även sugen på sötsaker dygnet runt, ett problem jag aldrig hade när jag tränade regelbundet... typiskt betéende man får när man är oaktiv och inte gör tillräckligt mycket om dagarna) och det bara gör mig allmänt deppig, men jag vet inte.. mår så himla dåligt av att inte få träna ordenligt och känna mig duktig. nu känner jag mig mest ur form, efterbliven och allmänt hobo. suckass.

blubbity blup

Zup homies? Har inte gjort så mycket idag, typ tränat och chillat. It's nice. Har även kollat på resor men min familj är så seg och tråkig så ingen vill boka något ännu (hittade superfint 5 stjärnigt hotell som inte var svindyrt också:O) fast vi pratat om att åka i januari. Blää.


Typ gammal bild (fin potatisnäsa man har). Tar inte så många ego bilder nuförtiden haha. Kanske har med åldern att göra. ;P

peanutbutter & pretzels truffles


truffles in the makings...

Håller på att göra Chubby Hubby Truffles för tillfället. Dom kommer bli helt dödligt goda, kommer säkert sluta med att jag äter upp alla själv haha. Ni får se hur de artar sig om någon timme eller två. Känner mig dock rätt nöjd. Funderar även på att återskapa mina cookie dough truffles, nu när jag ändå håller på. ^^


brekky


edamame


cravings for shopping



Gårdagens middag, fick sushikockens special igår när det var lite mindre gäster och vi typ inte hade nåt att göra, haha. Halstrad spicy lax nigiri. Såå gott <33

 

fml

Kinda hoping I don't wake up tomorrow... or ever...

taggad på jul nu! (tönt-varning)

Jag har pinsamt nog redan köpt majoriteten av alla julklappar som jag ska ge bort i år. Har verkligen satsat också, både pengar och tanke bakom samtliga! :D Speciellt mamma kommer få väldigt fina julklappar (kom på vad jag skulle ge henne för några månader sedan), men har även satsat en hel del pengar på Emelies. Har både köpt hennes julklappar och födelsedagspresent (hon fyller år den 28:e), har dock svårt för att bestämma vilken som ska vara till julen... Men man får väl hoppas på att de i alla fall uppskattar sina julklappar haha! Tror inte någon av dem kommer kunna lista ut vad jag köpt heller, men vet att det är grejer de brukar gilla i alla fall. ;P

Ser till och med fram emot att slå in presenterna! :D Men eftersom jag beställt typ 70% av julklapparna på nätet så kommer det ta ett tag innan jag får hem dom och kan slå in allt. Gud vilken tönt jag är, men jag har alltid älskat att ge bort presenter, och när jag väl satsar så satsar jag ordentligt!

RSS 2.0