progress

har fortfarande grov träningsvärk efter skivstången, känns rätt bra ändå! mindre bra var att jag inte kunde ta ut alla rörelserna på puls passet ikväll pga det :/ imorgon blir det iaf medelgympa! 5:e dagen i rad nu, yay!! :D förutom 1 bit stevia choklad som jag åt idag så har jag även fortsatt äta nyttigt, mycket linser och protein har det blivit. känns jädrigt bra, blir inte ens suktad av sötsaker längre, får mer ångest över att jag ens åt det förut. (y) just nu är gröt med frukt och nötter mitt godis ♡

resväska & förevigt blek


min lilla resväska.. köpte en lila så att den ska bli lättare att hitta på flygplatsen :)


solade i nästan en timme idag men syns knappt, hopplöst. bleh. aja får hoppas på att man får lite färg på hawaii iaf ;P

workout


har tränat 3 dagar i rad nu och ska träna imorgon med. känns så sjukt bra att ha kommit igång med träningen och ha nyttiga matvanor igen. (y) idag blev det 1 mil pw och efter det ett superlökigt spinning pass. känns i benen redan nu. igår körde jag även ett skivstång pass så är helt död i armarna och rumpan hehe. helt klart nya favvo passet! ♡

oh mah gawd

Helt oredigerad bild jag tog med nya objektivet... gaah är så kär alltså. Kan inte se mig själv nånsin byta till något annat! Funderar även på att göra en tillfällig blogg ämnad för Hawaii. Eftersom jag inte kommer ha råd att ringa / smsa / hänga på fb hela dagarna / prata med familj osv så tänkte jag att jag kan berätta om vad som händer i bloggen typ. ;P Haha låtsas som att jag ska vara borta i evigheter när det bara är en månad men ändå... :D BARA 2 VECKOR KVAR NU!!!! 

rätt fin right? inget mästerverk direkt men man fattar ändå hur bra objektivet är när bilderna blir superljusa men ändå färgglada. me likey.
 

random hawaii stuff

Bara lite random info om olika platser jag planerar att besöka på Hawaii. Haha lägger upp det på bloggen för annars kommer jag glömma bort det. (y) Såg även att This is the end (film med seth rogen emma watson james franco) redan har kommit ut i usa. What tha fuuuuuqqq??? I sverige kommer den inte ut förrän i oktober, gaaaah. Måste alltså se den på hawaii.. haha fail att gå på bio när man är där men ändå. har inget val, måste se den filmen as soon as possible, verkar äckligt bra.
 
Lanikai Beach, den vackraste stranden på Oahu.
 
Malaekahana Beach. Vacker hippiestrand inramad av tropisk urskog i ett naturreservat på nordöstra Oahu. Lugnt och avslappnat, många surfare och familjär stämning.

Punaluu County Beach Park är en dramatiskt svart strand på Big Island strax nedanför vulkanparken. Har du tur kan du få simma med sköldpaddor här.

Diamond Head Crater - En vulkankrater som ligger bredvid Waikiki. 30 min hajk upp till utsiktsplats.

Pali Lookout ligger mitt på Oahu och har utsikt över östsidan av ön (Kaneohe och Kailua). Ta Pali highway från Honolulu och kör 10 minuter sen är det skyltat upp på utsiktsplatsen. Gratis.

-Moke’s Bread & Breakfast en liten frukostrestaurang med ofantligt goda pannkakor. Bästa frukosthaket på ön och trevlig personal.

Världens största utomhus-shoppingcentrum ligger på Hawaii och heter Ala Moana Center. Här finns alla butiker du kan tänka dig plus ett stort område fyllt med matrestauranger. Stället är 4 våningar högt och har över 300 butiker att välja mellan. Mest är det amerikanska favoriter som Nordstrom, Gap och Victoria’s Secret, men också en hel del dyrare märkesbutiker.

 

 

Aloha Salads 

Kahala Mall
4211 Waialae Avenue
Honolulu, HI 96816
808 735-8334
10:00 AM-9 PM Daily

Starbucks & Cheesecake Factory Bakery

Barns and Noble
4211 Waialae Ave
Honolulu, HI 96816

Salad Creations

425 South Street,
#104 Honolulu,
HI 96813 (808) 349-3333

 

Haleiwa Eats

66-079 Kamehameha Hwy
Haleiwa, HI 96712

 

Kozo Sushi

 625 Kapahulu Ave

Honolulu, HI 96815

The Greek Corner

 

 

 1025 University Ave

Honolulu, HI 96826

Jewel or Juice

 

3619 Waialae Avenue
Honolulu, HI 96816

 
NINJA SUSHI
 
47-388 Hui Iwa Street
Kaneohe, HI 96744
 
 

Pho Minh Thu

 (tofurullar)

478 Ena Rd
Honolulu, HI 96815

Rainy Day Cafe (Internet cafe+ mat)
1601
Kapiolani Blvd # 150
Honolulu, HI 96814



bootcamp tomorrow! ♡♥♡

yayness! har ätit helt vegetariskt idag, känns rätt bra. (y) imorgon ska jag försöka med att starta lite med vegan maten. känns som att det här kommer gå åt skogen men ska försöka iaf!

pannkisar m blåbärsglass <3

YUUM. Nästa vecka funderar jag dock på att helt ta bort mjöl (mest för att jag blir så uppblåst av det), kött osv och typ bli vegan haha. Bara tillfälligt då, mest för att rensa kroppen på gifter, lite detox light version. (Y) Får se hur det blir med det. ;D

testade nya nikon objektivet ikväll... (roofy ego pixx)

And I looove it!! Så värt, kommer bli mega epic att fota i Hawaii! :D <3

Förberedde morgondagens frukost och fotade den med nya objektivet (och haren... han är alltid med när det är mat på g. -.-) Nu är de här bilderna jag la upp lite halv crappy för har inte riktigt lärt mig alla funktioner / fixa skärpan osv men ändå, det blev ändå sjuukt mycket lättare att ta bra bilder med det här objektivet. (y) Plus att det var rätt dåligt ljus när jag fotade, vilket jag inte tycker syns på bilderna. :D
 

mamis ♡♥♡




student!






Idag var jag på studentmottagning hos Tove som precis tagit studenten! ^^ Kan inte fatta att det var 3 år sedan jag stod där, jesus vad tiden går.. Anyway hade på mig helvitt idag, kände mig rätt fin ändå. ;P

jävligt random bilder från en massa resor (RANDOM RANDOM)

hahahha åh kommer du ihåg Denisé?? Från Turkiet iaf!

Från Paris när jag hälsade på Jessica!
Från Amsterdam!
Från Frankrike igen, fast denna gång Carces, Södra Frankrike. (Hann även åka till Saint Tropez, Touloun osv)
Bringin' Sexy back in Rome. Hahahah. Om du bara visste hur många ego bilder jag tog när du inte var i närheten  Jessica. :O Just kidding, det var typ bara den här. :(

Har ju även åkt till London men har inga random bilder därifrån på datan. Har däremot en hel drös med bilder på mobilen (squirrels anyone?)

bovete gröt

Gjorde bovete gröt nu på kvällen när jag kom hem från landet. Sååå gott med fikon, jordnötssmör, banan och mullbär till. Dör typ. Skulle nästan tacka nej till glass och naturgodis för en skål med det här. (yes that is how awesome it is....) 

Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Mad Men och sen blir det sleepy time. Imorgon är det klippning av hår, träning på gymmet och sen studentfest som står på schemat! :)

curly hurrr




landet


hänger på landet idag och imorgon. åkte hit direkt efter jobbet idag. mysigt värre. :) kom in för ett tag sen, satt nere vid bryggan och fiskade i typ 2 h. fick två stycken abborrar men släppte i dom igen för jag orkade inte rensa dom haha. nu sitter jag här i soffan med mamma och dricker grönt te och äter keso. mamma ville kolla på wallander så så blev det. hatar alla svenska serier men vi har ju bara bas utbudet här ute så... :P

imorgon ska jag gå pw ute på ön och sen vet jag onte vad jag ska göra. men det är fint. har inte ätit någon onyttig mat eller godis på flera veckor nu. blir typ äcklad av tanken på fettig snabbmat eller lösgodis fullproppat med kemikalier. äntligen!!! trodde aldrig sötsuget skulle försvinna haha. men som sagt, det hjälper att ha ett mål (hawaii) i huvudet som motivation. dock har jag varit sämst på att träna den senaste tiden. har bara kört kondition och 0 styrka, syns ju på kroppen om man säger så...

partyparty



firade fin virre igår som fyllde 22. åt på koh Phangan och sen drog vi vidare till east och hängde där resten av kvällen. very nice.

idag har jag fikat, gått pw och gjort ingenting. imorgon blir det jobb :(((

fredhälls klipporna







idag hängde jag med virre i fredhäll. vi solade mest och åt vindruvor, it was näjs. fick faktiskt galet mycket färg, benen ser ut som om jag varit på utlandsresa haha. konstigt eftersom jag var kritvit innan idag. jaja hoppas inte färgen försvinner alltför fort!


gofika/frulle


Åt en superyummy och lyxig frukost imorse innan jobbet. näjs. jobbade ett 8 h pass så det var helt ok. många psycho tanter dock. bleh orkar inte ens bry mig om crazy kunder längre. :P imorgon ska jag most likely hänga med virre och även försöka hitta den perfekta presenten åt henne.. utmaning haha.



skrev precis värsta packningslistan inför hawaii också. känns som jag kommer få min period när jag är där, fast jag inte haft mens på över ett år. plötsligt händer det. maybe ;P

min blogg är så intressant.

Jun. 03, 2013

Ingen VS kropp direkt, men känner mig ändå rätt nöjd med hur länge jag lyckats vara "nyttig". Har i ca 2 år haft en hälsosam inställning till mat och träning och har mått MYCKET bättre både fysiskt och psykiskt efter att jag blev hälsomedveten. Har inte varit nyttig hela tiden umder två år utan det har gått upp och ner men jag har hela tiden gått promenader och ätit bra mat minst 70 % av dagarna. Skulle kanske vilja ha liite mer muskler, men overall känner jag mig ändå rätt nöjd. Kanske har jag bara en bra dag idag haha!
Nu ska jag dra till gymmet, tror det blir mitt vanliga spinning pass. Imorgon jobbar jag 11 h. :( Men får tänka på Hawaii. (Y)

bootcamp imorgon på gymmet!

ligger i soffan och kollar på partaj och äter fruktsallad. yum. imorgon är jag ledig så då blir det shopping och powerwalk på dagen och sen på kvällen blir det bootcamp i Sollentuna! första gången för mig :)






ååååh fina ryggsäckar! ska nog införskaffa mig en ny inför hawaii ♡




RSS 2.0