kourtney

Tycker hon har rätt fin stil (dör för hennes blåa skor), och att hon klär sig otroligt bra och passande för sin kurviga kropp! Suck för hennes syster Khloé (amazon kvinnan på sista bilden) dock. Framstår som världens mest hemska person i serien, bitchar med allt och alla hela tiden...



Man tror inte hon är så stor och kurvig som hon egentligen är, inte förrän man ser henne avklädd, det är så man märker att hon verkligen vet hur man klär sig.


bitches be bitchin'

Har blivit besatt av reality-serier den senaste tiden. Haha kollar varje dag på Keeping up with the Kardashians och deras spin-off serie med bara systrarna. Sen kollar jag även på The Girls Next Door (Girls of the Playboy Mansion). Haha så bäst, tjejerna är så underbara! Den har jag i och för sig kollat på i rätt många år hehe.

Men det jag gillar med playboybunnies är ändå att dom är helt öppna med att dom är blåsta. De tror inte att de är bättre än någon annan tjej, vilket jag gillar. Serien visar verkligen hur genuint snälla och gulliga de är. Är mycket hellre kompis med en tjej som har samma IQ som en sten och som behandlar andra med respekt än tjejer som knappt är medelmåttor men som tror dom är sååå mycket bättre än alla andra. Sigh. När ska tjejer förstå att man inte höjer sig själv över andra genom att trycka ner dom? Det har snarare motsat effekt. Så snälla, om du vill få dig själv att framstå som en bra tjej, just freakin' be nice to people. Istället för att klaga på folk, visa på vilket sätt du är bättre. Eller så kanske det är därför folk klagar, för de har egentligen ingenting av värde att visa upp..


old picture be old


TROPICANA PIZZA ÄR BÄÄST!


så det så!

guess what... i'm going to paris!

Lycklig chey alltså! :D Hela den här dagen har varit bäst!!! :D


pizza pizza pizza

Ikväll blir det film, mys & pizza hemma hos bästa Nastaran! :D Yay, var en månad sen vi träffades sist nu! Ååååh älskar hawaii-pizza, har inte ätit det på evigheter heller... vi ska även gå förbi Casablanca innan det och se om vi hittar någon ruulig film. :) 
 
Köpte en mintgrön/pastelligtröja (se bilden nedan) idag btw. Mest för att jag är taggad på våren och gillar pasteller. Sen när jag kom hem insåg jag varför jag inte har några kläder i pastell, för jag passar inte i den typen av färger... Jaja, den får mig att bli glad i alla fall. Hade egentligen inte råd att shoppa men fick lite pengar av mamma eftersom jag fått så bra betyg i mina kurser. :D


hair

Oh my god... perfect hair! Ska ha med den här bilden nästa gång jag går till frisören. Som förhoppningsvis blir i veckan, ska eventuellt bli fotad på lördag så måste försöka bli fin i håret innan.

Imorgon ska jag fixa mitt bankkort också så att jag kan boka resan till Frankrike!! :D Yay, har redan bestämt att jag åker den 11:e mars, hehe.. nu gäller det bara att köpa biljetten. ;P Fick även ett rabatthäfte med 25 % rabatt på i princip ALLA affärer i stinsen så imorgon tänker jag go crazy och shoppa loss hehe. :D


i wish i was someone else


cake-pops / kladdkaka

Irriterande att jag inte fick några bättre bilder... >.<


cutesie



måste ha den...

fina cake pops...

Nästa bak-utmaning får bli cakepops! :D Åh vad söta och underbara de är! Är riktigt taggad trots att jag redan gjort de en gång tidigare. Ska göra några imorgon, har bestämt mig för att göra kladdkaks-cakepops. Jättesöta och jättenkla att göra är dom. :) Nu gäller det bara för att bestämma sig för vilka av dessa som man borde göra.. Är rätt taggad på att göra Hello Kitty faktiskt haha...

got bored, made marshmallow brownies


tänk om man kunde ha som jobb att baka & sen fota det haha... that would've been sweet.

fajitas ikväll!


shittiness overload

i give up.

<3


* Basic v-ringade tröjor i pastellfärger.
* Gröna, svarta & blåa jeans.
* Nya fina underkläder.
* Silver nagellack.
* Grå basic minikjol.
* Vita strumpor med volanger.
* Marinkofta.
* Trenchcoat, svart.
* Mascara.
* Foundation.
* Färgglada bikinis.

Har precis köpt rätt många men vill ha fler! Och i glada färger och mönster!

dowantthisbutinpink


yesterdays myspys dinner&amovie med bf<3



baby - lipstick from makeupstore

Tardlips. (y)


aaaaahhh.... dör lite....


MAN HAR SÅ KUL MED.........


walking dead & bikinibottoms

Kollar nya avsnitten av The Walking Dead och äter popcorn. Good shit. Imorgon måste jag förbi biblioteket. Skulle vilja hinna med en shoppingrunda men kanske bäst att vänta lite. Känner mig så otålig bara... Rastlös över att inte ha något att göra om dagarna. Vet att det kommer ändras om några veckor men orkar inte vänta. :P

Random awesomeness, har äntligen hittat en mini-bikiniunderdel! Hatar att dom alltid ska vara så stora i rumpan, trots att man köper en liten storlek. Anyway, yay! Hoppas den finns kvar när jag har pengar! :)
Ändra redigerare

g'night önskar södermuppen!


girls of the playboy mansion

+ mini-shopping + extrem migrän = soffan + naturgodis + extrem självömkan. That will be my day folks.


orkar aldrig torka eller borsta håret efter jag tvättat det hehe...


nerdfejs tråkigt tråkigt tråkigt

Så himla uttråkaaaad. :< Sitter och hetsäter pistaschnötter atm (mina matvanor har blivit helt förstörda på senaste tiden, äter alldeles för lite kalorier och det jag får i mig är jätteonyttigt.. blä va hopplös jag är) och nördar simscity (har typ klarat spelet nu... boring, måste hitta ett nytt). Imorgon blir det kalas/middag här hemma i alla fall. Pallar inte riktigt, har helt fel humör för tillfället men vad ska man göra. Mamma har bjudit hem lite folk så det blir nog finfint. Hehe har dock redan klädångest..


ful chey som blir mindre ful på snedden, låtsas vi


åh fint<3

Älskar söta underkläder, tycker de finaste underkläderna är de med gigantiska rosetter, söta blommiga mönster i sidenmaterial och de som är i härliga och mysiga pastellfärger! Synd bara att det ska vara så dyrt och att man sällan pallar lägga sina pengar på något som ändå känns rätt "onödigt" som underkläder. Men jag ska försöka lägga mer pengar på sånt nu, för det stämmer verkligen att man får bättre självförtroende om man har fina underkläder på sig! :)


superdupersöt bh<3


workout inspiration

Laddar inför powerwalk imorgon. Usch har varit värsta onyttig nu men det slutar imööörröön. Då blir det som sagt en pw och nyttig diet igen som vanligt. :)

snodde bild från : http://www.thedaybookblog.com/ tyckte den var inspirerande och peppande, vill ha sommar och kunna gå ut och springa i en såndär outfit! Inte behöva dra till gymmet i hobooutfit x 100. -.-

spoiled little squirrel

Har blivit bortskämd hela dagen av hippiebum eftersom jag är sjuk. Har fått hand och fotmassage i två timmar (bästa som finns i hela världen.. på samma nivå som ben&jerry typ.. om inte bättre). Fick middag fixad igår och idag bakade han min favoritpaj, kokos/kola & lime paj! <3 Mums. Hihih det är kul att bli bortskämd. :D Vi ska kolla på film och mysa lite mer nu så hörs senare!

ruf:ar & temlor



glee sucks

Blir lika irriterad varje gång när jag slår på tv:n och the shittiest show ever är på, nämnligen glee. Jag förstår verkligen inte charmen med alla dessa amerikanska moralserier. Speciellt irriterande måste ju vara seriens konstsnta autotune sjungande. Herregud, inte en jävel i serien är ens aningens attraktiv och de kunde inte hitta nån som kunde sjunga? Ugh känns som att det går på alla kanaler också... Nä nu ska jag sluta vara bitter. Har bara så ont så det är svårt.


good vibe

Gjorde ännu ett slutprov idag, det gick asbra faktiskt, skrev 15 A4 sidor! Wheee! Freedom i en månad nu typ! :D Ska försöka hinna med att åka till Paris under pausen från skolan också, så det taggar jag inför! 

Nu på kvällen blev det ett skönt yogapass, passade bra nu när jag var i behov av att slappna av! ^^ Jaa det känns som att det går bra nu liksom! Talk to ya'll laters.


alla hjärtans dag present... maybe?


*tindra med ögonen* :D

the botten is nådd

Massa random egobilder typ. Hehe vilken poser jag är... Nu ska jag fortsätta må illa och plugga. AwEsOmE! Nä man kanske badar först... Bläh känns som att jag gått upp massa i vikt och är helt bloated. Usch & fy. Får panikköra lite V.S. bootcamp här hemma eller nåt eftersom man inte hinner åka till gymmet..


yesterdays outfit

Trots pluggandet hann jag med en sväng förbi Felix med Jonas och lämnade av browniesarna (dom var tydligen awesome :D). Jag var enda tjejen där (as usual), men det var trevligt, alltid härligt med sausagefest liksom. Hehehe...



hipp hipp hurra för idag fyller mamma år! <3

Gjorde bananpannkakor och fixade honungsmelon och juice till frukost åt mami. :D Most awesome daughter award goes to....


high heels

Har gjort ett löfte för mig själv, att jag ska lära mig gå i högklackat! Därför kommer jag plåga mig minst 1 timme om dagen med att gå runt i mina 13cm klackar. Redan taggad! God damn it, jag vill kunna gå som en människa i klackar! Hatar att alltid behöva ha converse när jag går ut.


dreambody

Åååh hur kan man ha så perfekt kropp... Me wants. Dream on liksom hehe. Nej men jag ska börja gå promenader nu och ta flera powerwalks, minst en varje dag. Känner att jag sitter stilla för mycket, speciellt nu när jag pluggar. Så det blir att skippa busskortet när man ska till Jonas alltså..
Jaja hon har likadana axlar som mig (breda och tunna som in i...) i alla fall (stackars flicka) så jag är ju inte helt off haha!


tror btw jag fått öroninflammation. sådär perfekt lägligt när jag har slutprov på måndag...


stylist in action

Mamma & pappa skulle på party ikväll. Weird.
Emelie fixade mamma och haren såg ut som han precis förlorat en miljon morötter.
Tacosmyyyyyees!


cute heart müsli

Har en paus från pluggandet & äter müsli med färskriven kokos och kollar på skavlan(?). Snyggaste bästaste underbaraste timbuktu är med yay! Haha vet inte varför jag blivit så besatt av honom helt plötsligt. Kanske för att jag bara har hans musik på ipoden atm. Hehe. Nej men han är awesome! Mona Sahlin är dock ett djur som borde avlivats för länge sedan.. -.-


brownies is what is up today

Har bakat brownies idag, yey. Till mammas middag/födelsedagsgrej, till en kompis fest & till sysslings födelsedagsmiddag. Yeah gjorde dubbel sats så vi får hoppas på att det räcker. (: Orkade inte fota fint eftersom det bara är brownies och jag fotat det 500 gånger tidigare typ haha. Fudgebrownies är min favorit eftersom det är som en supersöt blanding mellan kladdkaka och brownies.

Nä men nu ska jag fortsätta plugga... ugh. Sen blir det antagligen en tripp till gymmet! Väldigt irriterande att jag har ont i ryggen dock. :< Vet inte om det är för att jag sträckt någonting eller för att jag fått träningsvärk. Förhoppningsvis det senaste...


åååh beslutsångest...

Kan inte bestämma mig för vilken färg som är finast... Funderar på att samla ihop alla mynt jag har och köpa den imorgon. I know, I know, borde spara det lilla (mynt.. -.-) jag har men... Jag vill ha ju. :( Skulle vara super duper ultra söt i en sån där. Sigh..

Jaja, nu ska jag nanna kudden. Pözz osv osv.



pigeon invasion

Idag var det då slutprov i min filosofikurs (finally...). Har dock ett slutprov kvar som ska göras på måndag i en annan kurs. Så pluggandet är inte över än. Hahah mysig skola man går i btw, var massa duvor INNE i korridorerna. Haha, quality shit där på söder. :P Nä men tur att man går distans bara, hade inte orkat åka till medborgarplatsen varje dag och sitta där och stirra.. Mycket mer praktiskt för mig som är lat att plugga hemma. :D

Nu tänkte jag hitta något sött att äta, sen blir det läsning & plugg inför nästa prov. Ingen vila & ingen ro!


don't worry, be happy

Känner mig glad för min egen skull (haha va osvenskt av mig.. svenskar lär ju iofs vara världens mest bittra människor! O.o kan aldrig vara glada för någon annans skull, förstår mig inte på sånt) och alla framsteg jag gör. Gör massa grejer helt själv, tar egna beslut och tar tag i mitt liv. :D Nu fattas det bara en utlandsresa (Hej Jessica! :D) och att jag bestämmer mig för vad jag vill göra resten av mitt liv och så är det klappat & klart typ! :D


lite orolig är jag över alla förändringar som sker och kommer att ske, men jag vet samtidigt att jag har massa människor som älskar och stöttar mig, så då blir de där få människorna som inte gör det inte lika viktiga.


jonsis-spoonsis

Förstår inte hur du orkar med mig ibland... Men jag orkar med dig i alla fall! Tillräckligt mycket för att lägga in massa ghay hjärtan på en bild på oss! :D <3 (riktigt gammal också haha, typ 1 och ett halvår eller nåt)


hehe perioden då mitt hår började ramla av... man kan alltså blondera håret för många gånger kidz. don't do it at home. :P


aldrig igen vill jag bli som jag en gång varit

Råkade bläddra lite bland bilderna i datorn och hamnade i ett album med bilder som var nästan två år gamla, från sommaren 2010 typ. Fick en chock över hur jag såg ut då. Mår faktiskt fysiskt illa när jag tänker på hur jag var, vad jag gjorde, hur jag såg ut, allting. Vill bara förtränga och glömma att jag någonsin varit den personen men har bestämt mig för att jag aldrig får glömma det. För om det är något jag tänker göra här i livet så är det att se till att jag aldrig blir den där personen igen. Säger inte att jag är perfekt nu, men tycker jag har kommit väldigt långt bort från att vara den personen som är på bilden. Förstår verkligen mitt självhat när jag tänker tillbaka och även hur det kommer sig att jag känner mig konstant lättad nu. Verkligen som om så många problem bara har försvunnit.

Samtidigt som jag började träna, äta rätt och faktiskt bry mig om mig själv så börjades allt kännas mycket lättare och bättre. Min vikt och mitt utseende påverkade mig otroligt mycket förut utan att jag ens visste om det. De flesta tycker väl antagligen att jag överdriver, eller att jag inte har rätt att säga någonting. För man har ju bara rätt att vara missnöjd med sin kropp om man väger över 100 kg, right? Om man som mig inte var extremt överviktig så får man inte vara missnöjd. Då ska man bara hålla käften och vara tacksam, för man passar ändå in på det som räknas som "normalt". Men nä jag antar att jag inte är en sån person som nöjer mig med något som enligt mig själv inte är perfekt. Jag ser mig själv och min kropp alldeles för tydligt, vet exakt vilka mina problemområden är, vad jag kan fixa och vad jag inte kan fixa. Och nu känns det rätt okej ändå, för jag känner nästan att jag fixat så mycket som jag kan fixa. Och mer än så kan man inte göra och det känns som jag äntligen kommit över mina komplex och blivit nöjd. 

Jag kan ge mer av mig själv nu och jag vågar synas och höras och får inte längre panik av att folk lägger märke till mig. Det är inte bara jag som märkt det, folk som inte träffat mig på ett tag har knappt känt igen mig. Om det bara är utseendemässigt eller pga att jag fått mer (eller något övh.) självförtroende vet jag inte.
Har alltid tänkt att alla andras åsikter är mycket bättre och viktigare än mina, och att alla andras behov alltid ska komma före mina egna, men har försökt sluta tänka så på senare tiden. Betyder inte att jag slutat vara snäll, mest bara att jag börjat behandla mig själv som jag behandlat andra tidigare.


gloriös bild på hur jag såg ut då. nä nu skulle man inte hamna i en sån situation igen, och det kanske är det viktigaste. att man lärt sig något av det hela....


(o)nyttig mellis

Behöver socker för att orka plugga, men även för att få tillbaka orken efter gymmet idag. Kommer inte kunna eller hinna gymma nu ett tag framöver. Kind of deppigt. Känner verkligen att min hjärna börjar bli friterad av allt läsande typ... För mycket information på en och samma gång! Jaja, åt precis en liten pickmeup (se bild nedan) så ska väl fortsätta läsa nu. Min blog är så himla versatile (ordet på svenska, någon?) just nu. Det enda jag gör är att plugga.

I helgen kommer jag dock vara så galet stressad att jag redan har panik. Listan på allt som ska göras är väldigt, väldigt lång.... En bråkdel av grejerna är fest, fredag & lördag (har blivit bjuden till 3 olika, får se hur det blir med det), bakning x 3; eftersom mamma även fyller år på söndag, då jag planerat en hel dag med grejer. Sen ska vi även ut och äta. Samtidigt måste jag hinna köpa bakingredienser, presenter och göra slutprov, plugga till slutprov och fixa lite grejer. Trött i huvudet redan nu...


modelface heeeeeeh

Nanana en av de typ 5 (hehe olägligaste magsjukan ever) bilderna som togs igår. Stella är verkligen skitduktig som lyckades få mig att se ut sådär pro modell-ish av en testbild liksom, när jag dessutom irl hade spyan i halsen typ haha! Skills that kills. Hoppas att jag inte blir sjuk och förstör allt om vi nu skulle fota igen då! ;P

Nu ska jag vara lagom skojig och fortsätta plugga. Har lite ångest över allt jag ska baka i veckan, har nämnligen blivit ombedd att baka till typ 2 kalas (fester kanske man ska kalla dem, there will probably be alcohol present and no children). That will probably work out just splendid...


dreaming of...


hästa hästa hej!

Ja idag har jag fått rätt många saker gjorda. Har gjort ännu lite fler samtal till csn, nordea, skolan jag pluggar på och en läkare. Sen så gick man och gjorde synundersökning till körkortet; har fortfarande perfekt syn, booh yeah! Sen har jag spenderat några timmar med att plugga till slutprovet i filosofi som är nu på torsdag. Ångest ångest! Men det går nog bra, har ändå lagt ner rätt jädra många timmar på att läsa den där boken nu så..

Min konstiga och plötsliga magsjuka verkar ha gått över nu i alla fall! Var på en fotografering igår och tror ni inte jag blir assjuk efter att hon tagit första bilden haha? Så det blev typ bara 5 bilder totalt, men vi ska köra en photoshoot snart igen eftersom vi bara hann ta testbilder igår haha. Sen fick jag i vilket fall gå hem och lägga mig och så sov jag bort resten av dagen typ. Usch och fy, både jag och Jonas hade fått det for some reason trots att vi inte ätit samma mat. O.o Nu är det som sagt bättre i alla fall!

Nu ska jag iväg med familjen och storhandla sen blir det hem och plugga igen. Hörs senare yao boiz.



changes are a-coming!


håret börjar bli långt nu... har inte plattat håret på evigheter så har inte märkt det förrän nu de senaste dagarna då jag fixat mig typ.

saker jag behöver/vill ha/måste ha

Har bestämt mig för att börja vara lite mer spontan och göra det jag känner för, även om jag bara känner så för stunden. Om det betyder att man trampar på vissas tår, så får det vara så. Man är mycket lyckligare då, har jag hört. Dom som bara gör grejer utan att tänka på andra eller ens sig själva, dom bara gör dom. Sån vill jag bli tror jag. 

Idag har jag gjort massa grejer utan att tänka efter, det har faktiskt gått rätt bra.. väldigt mycket ångest som försvann. Dock blev jag sjuk idag (tror jag), har mått illa och varit yr och så har det värkt i hela kroppen. Vet inte vad som är fel riktigt...


need cash or sugardaddy stat.


peach-pie on a gloomy sunday

Fick galna cravings för paj idag på gymmet, och inte vilken paj som helst utan persikopaj. Haha jag får cravings för konstiga saker... på konstiga ställen. :P Så sitter nu och äter paj med glass och har en kort paus från pluggandet. :) Uggh ett av slutproven är redan nu på torsdag, ångestface.. >.<


En av de svårare (så svårt det kan bli att göra en paj liksom.. ;P) pajerna jag gjort, massa olika steg och massa olika kryddor, men det kan även ha varit pga att receptet var på engelska, likaså måtten så jag blev lite lätt förvirrad av all matte jag behövde göra. Dessutom är det en paj med tre lager, inte två. Men jag tycker dom är godast så. :D


wish i had money...

Tror jag håller på att byta stil igen. Den här gången blir det fejköverklass/allmänt sötsliskigt tror jag. (y) Har fastnat helt för randigt, prickigt, marint och stilrent och bara allmänt tråkiga kläder. Don't know why, tror jag har en identitetskris (40 års krisen kom tidigt) eller nåt. För 100:e gången. Awesome, ser i vilket fall fram emot att lägga massa pengar på kläder jag vet bara kommer vilja ha en månad eller två hehe. :P

Aja nu har jag waste:at tillräckligt med tid med att inte plugga... shit vad jag längtar tills jag slipper den här skiten, känner mig helt isolerad. Igår var första gången jag gick ut på evigheter, sitter typ bara hemma och pluggar varje dag... what a glorious life. Snacka om att jag ångrar att jag tog intensivkurser... och så har jag körkortet jag måste fixa också... Och trots allt pluggande ligger jag efter i kurserna. PALLAAAAAAAHHHHH! Psykbryt x 200.


cupcakes


Kokos, lime & bärmuffins med vit choklad frosting. Receptet var till en tårta men jag gjorde om de till cupcakes, skitgott faktiskt! :)


Browniecupcakes med grädde. :) Smakade jäättemycket choklad och var nästan på gränsen till bittra, trots att jag skippade rätt mycket av kakao:n som man skulle ha. Jaja Leila kan inte alltid göra goda saker... :P


utgång igår

Eller nåt i den stilen, var på en spelning vid fridhemsplan. Innan det så hade jag spenderat dagen med att baka cupcakes till ett kalas och skicka in papper. Trött chey nu alltså...

Spelningen var faktiskt rätt skojig, trots allt drama som pågick hehe. :P Åkte därifrån vid 2-3 någonting och sen hem till Jonas, några av hans kompisar följde med dit så jag kom inte i säng förrän vid 7 någonting.. idag gick man upp vid 12 någonting och nu ska jag fortsätta med bakandet. :) 

Synd att man inte tog några bilder, fick höra att jag var ovanligt söt igår (hehe, emelies sminkningar är verkligen top notch, får t.o.m. mig att se awesome ut ;P) det var flera som inte sett mig på några månader, som inte ens kände igen mig. Så stor skillnad tycker jag inte det är men ändå.. Catch ya'll laters alligators!


Rätt god dricka med aloe vera bitar i, men väldigt ovärd med tanke på priset (30 spänn!) men vad gör man inte för att få fint hår och hy...


Middag blev tacos, family tradition. :) Hemmagjord guaccamole, blev att man gjorde det i alla fall! :D


food inspiration

MINST två av grejerna nedan kommer bli gjorda imorgon. :) Får se vilka det blir! Är så himla sugen på hemmagjorde guaccamole med hackade grönsaker. Sen till efterrätt lite bär, kokos & lime kaka eller kanske brownies? Får se vad det blir för NAMNAM imorgon! :D





RSS 2.0